Opera pasirūpino visais telefonų savininkais: sukurtos naršyklės silpniausiems ir galingiausiems modeliams  (0)

Kompanija Opera Software pristatė naujausią interneto naršyklės Opera Mini 4.5 versiją, kuri skirta patiems paprasčiausiems mobiliems telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjai žada, kad su Opera Mini 4.5 net žemiausio mobilių telefonų kainų segmento vartotojai gaus eilę naujų opcijų, tokių kaip:

  • Parsisiuntimų valdiklis: su juo bus galima geriau kontroliuoti naujo turinio parsisiuntimą į mobilų telefoną. Bus galima siuntimą laikinai pristabdyti, atnaujinti ir valdyti visus parsisiuntimo procesus lygiai taip pat, kaip ir brangiuose išmaniuosiuose telefonuose;
  • Privatumo režimas: esant aktyvuotam privačiam režimui, Opera mini nesaugos prisijungimų, taip pat jokių kitų naršymo sesijos duomenų. Kai tik privatumo režimas bus išjungtas, visa naršymo metu įvesta informacija dings;
  • Naujas dizainas: Opera Mini 4.5 išvaizda buvo atnaujinta. Dabar dizainas daug patogesnis ir labiau suprantamas vartotojui, juo galės pasinaudoti ir telefonus su sensoriniais ekranais turintys vartotojai.

Priminsime, kad Opera Mini leidžia taupyti išlaidas mobiliam ryšiui. Duomenų suspaudimo technologijos dėka interneto puslapio peržiūra gali kainuoti vos 10% tos kainos, kurią reikėtų sumokėti, naudojant tradicines naršykles.

Opera Mini 4.5 veikia net ir su baziniai telefonais. Viskas, ko reikia šios naršyklės palaikymui - tai mobilus telefonas su Java žaidimų palaikymu arba BlackBerry telefonai su Java palaikymu. Jei vartotojo telefonas galingesnis, jam bus pasiūlyta atsisiųsti naršyklę Opera Mini 7.5.

Oficialus Opera puslapis pats parinks jums geriausiai tinkančią naršyklę, tam tiesiog reikia apsilankyti adresu m.opera.com. priminsime, kad Opera Mini 4.5 yra nemokama.

Atsisiųsti Opera Mini 4.5 / Opera Mini 7.5 iš kūrėjų puslapio.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(2)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: