„Intel“ mano, kad rinkos ateitis – hibridiniai nešiojami kompiuteriai  (0)

Kompanijos „Intel“ vadovybės, kai kurių analitikų teigimu, jau seniai bando įkasti sau į alkūnę dėl savo kuklių pasiekimų planšetinių kompiuterių rinkoje. Neseniai buvo paskelbta sąjunga su „Samsung“, kuri įdiegs „Intel Atom“ procesorius į savo planšetinius kompiuterius „Galaxy Tab 3“. Kol kas tai labiau išimtis, nei taisyklė. „Bay Trail“ kartos procesoriai, kurie pasirodys šių metų pabaigoje, pradėti reklamuoti jau dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų puslapis „The Telegraph“ praneša, kad parodoje „Computex 2013“ kompanijos „Intel“ viceprezidentas Tim Kilroy išreiškė įsitikinimą, kad asmeninių kompiuterių rinka atsispirs planšetinių kompiuterių invazijai. Jo teigimu, 80% dabartinių nešiojamų kompiuterių vartotojų ateityje savo įrenginį pakeis būtent į nešiojamą kompiuterį, nors tuo pačiu metu jie gali turėti ir planšetinį kompiuterį.

Mobilūs įrenginiai „2-in-1“ ateityje pradės dominuoti. Apdoroti informaciją išmaniuosiuose telefonuose nėra taip patogu, kaip pavyzdžiui, nešiojamuose kompiuteriuose su pilnaverte fizine klaviatūra. Tokie įrenginiai kaip „Lenovo IdeaPad Yoga“ turėtų tapti universaliu darbo instrumentu, mano „Intel“ atstovai.


FACEIT.LT - IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)