„Apple“ išjuokia, kas netingi: „Microsoft“ sako, jog reikia mažiau kalbėti, daugiau daryti (Video)  (4)

Kompanijai „Apple“ taip sekasi, jog daugelis ją parodijuoja. Esame ne vieną kartą rašę ir rodę video įrašus iš konkurento „Samsung“, taip pat kitų mažesnių bendrovių, tačiau šį kartą ta pačia schema panoro pasinaudoti ir „Microsoft“, sulygindama „Windows 8” ir „Apple iPad“ planšetus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip galite pamatyti reklamoje apačioje, kuri pasirodė prieš keletą dienų, šį kartą programinės įrangos gigantui nepatiko „Apple iOS“ funkcija „Siri“. Taip, šis asmeninis asistentas nėra tobulas, tačiau vargu ar „Microsoft“ reikėtų sakyti žodžius, kokie nurodomo reklamoje.

Taip yra dėl to, nes „Microsoft“ kiek prieštarauja savo logikai. „Bendrauti“ su naujuoju kompanijos produktu „Xbox One“ turėsime daug, tai yra bene labiausiai patobulinta šio žaidimo kompiuterio ypatybė, o nurodydama „Windows 8” planšetinio kompiuterio kainą „Microsoft“ siūlė įsigyti ne jos „Surface Pro“, bet lėtesnį ir pigesnį „Asus VivoTab Smart“, kurio kaina - tik 450 JAV dolerių.

Galime priminti, jog tai nėra pirmas kartas, kai norėdama populiarinti savo produktus „Microsoft“ pradeda išjuokti konkurentus. Maždaug prieš mėnesį pasirodė „Windows Phone“ reklama, kurioje buvo išjuokiamos „Samsung“ ir „Apple“ produktų turėtojų peštynės. Praeityje taip pat naudota panaši taktika, ypač „Apple“ „Get A Mac“ kampanijoje, bet ji ir vėl suaktyvėjo tik pastaruoju metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (4)