„Microsoft“ vis dėlto bus dosnūs: „Windows 8.1” atnaujinimas bus visiškai nemokamas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2013-05-15 18:43
Nesuprantu aš tų žmonių, kokios problemos dėl to pakrovimo ne tiesiai į desktop ar start nebuvimo... Į desktop pereiti gali vienu mygtuko paspaudimu. Metro visiškai nemaišo, o paieška programų vyksta ženkliai greičiau nei ant ankstesnių sistemų.
MNM 2013-05-15 20:50
Lango knopke klaviaturoje ir as moku nuspausti.
Creatium 2013-05-15 21:04
Vienas paspaudimas, po to žiū ir du paspaudimai, o po to žiūrėk ir nebežinosi ką daryt reikia. Kam paslėpti tai, ką naudoja praktiškai absoliučiai visi? Juk desktop > start meniu irgi yra tik vienas mygtuko paspaudimas.
kestutisz 2013-05-15 22:09
Pvz aš nesuprantu kodėl tokio mizerno dalyko kaip tokio dalyko negalima padaryti kaip iš išsaugomo parametro (checkbox'as "old good look")? Ir visi kam reikia turi seną gerą vaizdelį bei naują (tarkim) stabilumą ar supportą. Išėjo žmogus kuris žinojo kaip tas kodo gabalas dirba? Galima nusisamdyti developerių iš classicshell.net ir parašys nuo nulio :)
deivis112 2013-05-15 22:40
Pirmas dalykas kurį padarau įjungęs kompiuterį, patikrinu Gmail (yra METRO app), o tik tada pereinu į Desktopą, visos dažniausiai naudojamos programos Start'e (METRO) sukeltos, tam, kad neužkišti Desktopo. Arba tiesiog spaudžiu windows knopke ir parašiau pirmas raides ir Enter. Nes paieška duoda Dažniausiai naudojamus, pirmus. Desktope tik aplankai su nuotraukom, ar kokiais failais. METRO start'ą naudoju daugiau nei senąjį start'ą. Senojo ko gero išvis, beveik nenaudojau. Ir perėjau nuo XP prie 8 ir nematau nieko blogo win8. Netgi patogiau nei win7. Tai va, priklauso nuo žmogaus. Jei pirkot šią OS, tai pogalais, išsiaiškinkit ką perkat. Nepatenkintiems: patys kalti, kad žiopli esat, reikėjo pažiūrėt ką perkat, o jei žinojot, tai kodėl pirkot?
immortallt 2013-05-15 23:49
Žinai, kai kabinėjamasi prie smulkmės ir tai vadinama pagrindinėmis OS problemomis, tai atsiprašau... Mašinas lyginame pagal spalvą ar pagal važiuoklę, variklį ir bendrai komfortą? Naudojuosi windows8 legalia versija, metro mažai naudoju, nes realiai tingiu susikonfiguruoti, kas man įdomu ten būtų, bet man tikrai tai nėra problema. Žinoma, pasirinkimas išjungti jo autopaleidimą galima padaryti, bet tai nėra kažkas tokio tokio.
Stipa 2013-05-16 00:35
Pagaliau dauguma komentarų į W8 pusę teigiami. Dažniausiai skundžiasi tik tie, kurie piratines versijas įsigijo. Pritariu deivis112 dėl senojo start meniu naudojimo dažnumo. Dabar pas mane nepalyginamai daugiau tvarkos desctop'e nei būdavo ant W7 ir esamas start meniu man daug patogesnis. O geek'ai vistiek pereina prie W8 dėl jo greičio ir kitų pliusų net nesulaukę SP1, tik truputi patweekina bei įsirašo kokį "start is back" ar dar kitą programą, kuri gražina senajį start meniu.
Ignasnn 2013-05-16 00:59
kai man reikia ir starte auto searchas veikia. kazkaip tu keistai..nenaudojai win7, bet sakai, kad shudas ir 8 geriau. tai jei nenaudojai pastoviai, kaip cia taip komentuoji?
kestutisz 2013-05-16 01:00
Na, kalbant apie automobilius toks Fiat'as kažkada irgi pasižymėjo naujovišku moderniu dizainu ir išleido Multiplą - teko paskui visgi perdaryti į tradicinę išvaizdą, kad ir kitų šalių pirkėjai pirktų, ne tik patys italai :)
1hitkillhack 2013-05-16 10:00
Tai nekeicia fakto, kad win8 uzima vos 6% rinkos... ir kad win8 niekam nepatinka, na gal isskyrus tiems 6%, kurie teigiamai cia reiskiasi... Laukiam pirmojo win8 papildymo... nuo daug priklausys, ar eiliniai zmones galutinai nusisuks nuo win8, ar po truputeli prades jais naudotis... p.s panarsius nete galima rasti, kad net 6% rinkos nebeturi... o cia gandai, ar ne, ne man spresti...
aukselis 2013-05-16 10:32
Visiems nusivylusiems Windows 8 siūlau paskambinti nemokamu telefono numeriu 116123.
1hitkillhack 2013-05-16 11:02
As galeciau kazka panasaus pasakyti visiems, kuriems win8 patiko... Kartais besiklausant win8 vartotoju (kuriems patiko jie) atrodo, kad ju yra dauguma... ir kad keli zmones kuriu jie nevartoja yra kvaili, su mazu iq ir panasiai... Bet teisybe yra ta, kad ju paciu yra tik saujele, kuri bando kazka irodyti... Pats windows naudoju jau nuo pat 95... visada megau naujoves, naujas versijas rasydavausi kai tik budavo "beta" stadijosi ir panasiai... Bet dabar geriau rinkciausi ios arba linux vietoje win8... taigi man net nera nuostabos apie tuos kelis procentus rinkoje ir panasiai... O tu savo nuomone suformulavai galu gale? nes kas kazkiek laiko ji vis pasikeisdavo... aiskinai, kad win 8 tinka tik plancetems ir "transformeriams", o "desktopams" ne. Po kiek laiko jau pradejo ir "desktopams" tikti, ar as cia praleidau kazkokius "super duper" atnaujinimus skirtus win8 desktopams? kurie pakeite kazka i geraja puse?
aukselis 2013-05-16 11:38
Nuo pat iki pirmo pabandymo, mano nuomonė apie Windows 8 yra nuosekli. Ši Windows versija tinka tiek desktop'ams, tiek planšetams, hibridams/transformeriams ir būtent pastaruosiuose atsileidžia visas Windows 8 potencialas. Aš naudoju desktop'ą ir jokių problemų neturiu. Priešingai, naujas Start screen'as man yra didžiulis pliusas. Dabar mano darbastalis visada yra švaraus, kadangi visos programos/tinklo kompai/katalogai yra sudėti ir sugrupuoti Start screen'e , ir visa tai yra pasiekiama vieno mygtuko paspaudimu. Tik nepradėkit sapalioti, kad Start screen'as nėra pritaikytas naudotis pele. Visa kita yra praktiškai kaip ir Windows 7, tai kaip Windows 8 gali netikti desktop'ams? Ant Windows 8 varto tik tie (išskyrus objektyvias priežastis, kaip programinės įrangos, tvarkyklių suderinamumai), kurie nesugeba išeiti iš komforto zonos ir išmokti kažko naujo.
kestutisz 2013-05-16 12:08
Na, ne pas visus ir "senobinis" desktopas atrodo taip - http://1.bp.blogspot.com/__r_wnCDvOno/S ... own-35.JPG , kad jo paslėpimas sukeltų kažkokį tvakos pojūtį :)
1hitkillhack 2013-05-16 12:08
kaip cia taip?
aukselis 2013-05-16 12:54
Kas tau neaišku? Start screen'as tai ne tas pats kas Metro, tai tik Metro dalis. Taip kaip senasis Start menu nėra visas Desktop interfeisas, o tik nedidelė jo dalis. Start screen'as todėl ir vadinasi "Start", kadangi iš čia pradedi darbą su kompiuteriu, jis tarsi apjungia Desktop sąsają su Metro, ir padaro tą puikiai - leidžia valdyti tiek pele, tiek pirštais. Metro tuo tarpu apima ir Start screen'ą, apps'us, jų valdymą ir t.t. ir viskas labiau orientuota į darbą liečiant ekraną. Neturi liečiamo ekrano, nelieti ir Metro programų. Čia ir yra bėda, kad kai kam suprasti kas kada naudojama, įsirašo Skype skirtą Metro ir paskui aimanuoja.
1hitkillhack 2013-05-16 13:09
Paaiskink sita ir as daugiau nesikabinesiu... Is siu 2 teiginiu susidarau nuomone, kad reikia isigyti lietimui jautru desktopini pc??
Paprastas_zmogus 2013-05-16 19:35
Aš pats Windows 8 nenaudoju, bet pastebėjau iš pažįstamų, kad tie, kurie tikrai NAUDOJA šituos Win, jais yra labai patenkinti. Peršasi išvada, kad putojasi tie, kurie nenaudojo... Ir aš tiesą sakant nesuprantu, kodėl žmonės taip heitina Windows 8. Na taip, daug kam nepatinka, galbūt Microsoft galėjo kažką ir geriau padaryti, bet vis dėl to nereikia pamiršti, kad jie padarė tai, kas jiems nebūdinga: padarė drąsų ir radikalų pakeitimą. O jei neklysti, vadinasi stovi vietoje.
1hitkillhack 2013-05-16 20:03
Nepritarciau tavo nuomonei... kad naudotu nelegalius win8 dar neteko isviso matyti... dazniausiai juos naudoja asmenys pirma karta isigija pc su jais, arba sumokeja atskirai... teko matyti, kaip zmones naudojantys win8 nervuojasi kai netycia issaukia metro aplinka ir panasiai... Zmones "heitina" nes negali atsinaujinti OS... nori win8 nes tai nauja, greita, stabili, graziu "interfeisu" OS, bet vartotojo sasaja viska zudo... Tai kai pinigai sumoketi, tai ka darysi, tenka naudoti, nepastebeti kas nepatinka ir nepatogu... tai negi sakysi, sumokejau pinigus uz "suda"... tokia daugelio ismintis... Sita drasu ir radikalu pakeitima prilyginciau naujam dviracio modeliui, kuri reikia minti rankomis ir vairuoti kojomis... Manau isleidus toki modeli, jo lauktu panasus likimas, kaip ir win8... nors aisku atsirastu zmoniu kuriems tai tiktu... nes tai "naujove" ir nesvarbu ji gera, ar bloga...
Paprastas_zmogus 2013-05-16 20:17
Nieko ta sąsaja nežudo. Taip, yra erzinančių dalykų, bet yra ir daug labai gerų dalykų. Savo komentaru parodei, kad esi vienas iš tų, kurie nenaudojo, bet vistiek kritikuoja.