Apple „išmanusis“ laikrodis turės daugybę biometrinių sensorių  (26)

Pažangūs vartotojai iš viso pasaulio trokšta gauti papildytos realybės akinius Google Glass arba Apple „išmaniuosius“ laikrodžius. Deja, bet Google akiniai šiuo metu prieinami tik programinės įrangos kūrėjams, be to, jų pasirodymas greičiausiai įvyks tik 2014 m. pradžioje, tačiau net tuomet kaina žada būti ne itin maža.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad panašus scenarijus mūsų laukia, kalbant ir apie Apple „protingus“ laikrodžius (šie kol kas vadinami iWatch). Ir jei apie Google projektą žinome gana nemažai, (akiniai jau ne kartą demonstruoti gyvai), tai Apple savo naująjį produktą slepia už devynių spynų. Antra vertus, įkyrūs analitikai, nuolat surandantys savų žmonių reikiamose kompanijose, sugeba gauti naujos informacijos ir apie Apple produkciją.

Kompanijos KGI Securities analitikas Ming-Chi Kuo, kuris, panašu, turi savo žmonių tarp Apple darbuotojų, teigia, kad „išmanusis“ laikrodis turėtų pasirodyti ne anksčiau kaip 2014 metų antroje pusėje. Dėl to kalti didžiuliai pakeitimai, kurių sulauksime operacinėje sistemoje iOS 7 – inovatyvaus produkto kūrėjus teko permesti į naujos programinės platformos padalinį.

Ming-Chi Kuo teigia, kad Apple laikrodyje daug dėmesio bus skirta biometrinę informaciją nuskaitantiems davikliams. Visa tai bus reikalinga tiek paties įrenginio saugumui užtikrinti, tiek ir vartotojo sveikatos būklės sekimui. Šiam tikslui, matyt, ne veltui praėjusiais metais Apple įsigijo kompaniją AuthenTec, kuri specializuojasi pirštų atspaudų skaitytuvų srityje.

Analitikas taip pat prognozuoja, jog iWatch bus įdiegtos technologijos, kurias Apple naudoja savo naujame grotuve iPod nano. Laikrodis turėtų gauti 1,5“ arba 2“ ekraną.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (26)