„Microsoft“ netikėtai keičia kertines „Xbox One“ nuostatas, interneto nebereikės  (10)

Kai visas žaidėjų pasaulis keikiasi, ypač „Xbox“ šeimos fanai, „Microsoft“ netikėtai šią savaitę pranešė apie planus, kurie iš esmės keičia kertinius naujos kartos žaidimų kompiuterio „Xbox One“ parametrus. Mes kalbame apie interneto reikalingumą ir naudotus žaidimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialiame „Microsoft“ puslapyje pakeisti „Xbox One" parametrai. Šiuo metu pabrėžiama, kad žaidimus žaisti ne tinkle nereikės interneto ryšio, kas pradžioje reiškė patikrą kas 24 valandas. Tiesa, vieną kartą interneto reikės, bet tik žaidimų kompiuterio nustatymui, ir juo bus galima naudotis.

Kita nuostata teigia, jog paskolinti, padovanoti, išnuomoti ar tiesiog parduoti žaidimą bus galima be jokių apribojimų. Apribojimai bus taikomi tik skaitmeninėms žaidimų kopijoms, tuo tarpu jei žaidimą įsigysite diske, su juo galėsite elgtis taip, kaip dabar su „Xbox 360“ žaidimu.

Pažvelgus į viską, „Microsoft“ turės išleisti labai daug pinigų reklaminei kampanijai iki šių metų lapkričio nušviesti pasikeitusius nuostatus. Tiek per „Xbox One“ pristatymą, tiek per „E3 2013“ žaidimų parodą mes girdėjome visai ką kitą, nei ką dabar tvirtina D. Mattrickas ir „Microsoft“. Oficialiame tinklapyje rašoma, jog pakeitimai daromi dėl žaidėjų ir apžvalgininkų pastabų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(1)

Komentarai (10)