Kinijos policija treniruojasi, žaisdama Counter-Strike

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

revonas 2013-07-15 11:49
Jei tu galvoji, kad jie gaišta laiką, tai tu tikrai geriau patylėk šiame reikale. Prie kompiuterio visi sugeba pabūt protingais, be to tavo argumentai nepatvirtina tavo teiginio.
pekalzz 2013-07-15 14:36
Straipsnyje išvardinti žaidimai tikrai tam (bent jau kolkas) netinka
Simplicity 2013-07-15 15:07
Taip siaurai mąstančiose, šiose diskusijose jau seniai neteko užtikt.
pekalzz 2013-07-15 22:20
Prašau parodyti, kas čia būtų laikoma plačiu mąstymu. Jeigu kažkas neatitinka, nereiškia, kad tai siaura. O jei kažkas pasijuto stumiamas ar diskriminuojamas, atleiskit. Aš ginu savo nuomonę taip pat kaip ir jūs.
robesas 2013-07-16 20:31
Taigi, teigi kad moksliniai bandymai buvo laiko gaišimas, o patvirtintos hipotezės kvailystė. Labai paviršutiniškai žiuri i ši strapsnį.
pekalzz 2013-07-16 21:56
).
Importial 2013-07-16 23:06
Kadangi problema, i kuria orientuota si "diskusija", yra gan paprasta, tai rekomenduoju pasiulyt alternatyva policininkams, kitaip tavo argumentai yra beverciai. Reiketu atsizvelgt ir i potencialas islaidas uz licenciju isigijima, tam tikra laika trunkancius apmokymus, zaidimo sistemos pacing'a ir kt. niuansus. Ne taip paprasta, kaip atrodo. Manau, VBS2, geriausias pasirinkimas siuo atveju su policijoms skirtais priedais, butu kiek per brangu didziuliam skaiciui Kinijos faru. Tad... griztam prie CS?
pekalzz 2013-07-17 01:09
Kai kalba eina apie kovą, Kinija tikrai nepagailės pinigų. Mano alternatyva ir būtų "VSB2" (jeigu jau taip reikia virtualumo), arba kas nors dar pažangesnio. Iš tikrųjų būtų nuostabu: pasitreniruoju per cs ir mane iš karto priima policijon. Nebereikia nei patirties, nei išeit iš namų. Nors vienas dalykas gerai - susikelto map'o apžvalga maždaug iš žmogaus akių lygio.
Simplicity 2013-07-17 09:27
Su savo mąstymu įsivarei save į kampą ir įstrigai... Kurioj straipsnio vietoj parašyta, kad CS naudojama kursantų atrankai į policininkų gretas? Pats susigalvojai, kad jie ten bėgioja ir fragus renka, vos ne laipsnius tokiu būdu dalinasi, ir po to ta linkme ir grybauji. Jei nematai galimybių kaip tokio tipo žaidimai gali pagyvinti teorinę mokslų dalį, tai tau reikia dar šiek tiek paaugti. Ką besimokytum, visada pirma eis teorija, o jau po to tik mokomoji praktika. Prašokęs teoriją ir puolęs prie praktikos turėsi eiti brangiu klaidų keliu. p.s. Kai mūsų pareigūnai mokosi malšinti riaušes, galėtų ne vaidinti, o kalinius pasileidę realiu riaušių malšinimų užsiimti — su tikrais ginklais, krauju ir aukomis. Kitaip gi nieko neišmoksi... Ar ne taip?
pekalzz 2013-07-17 11:50
Šiek tiek per stipriai. O kaip iki šiol treniravosi? Viskas gerai su mūsiškiais. Tikros situacijos prisideda prie tokio dalyko kaip patirtis.
blizzard 2013-07-17 20:01
Keli pastebėjimai: 1. Tikros pratybos kainuoja belekiek lyginant su mažu serveriuku ir N kompiuterių. 2. Žaidimą galima pritaikyt bet kokiai situacijai pvz sumodeliuot detalią miesto rotušės trasą ir joje treniruotis. 3. treniruotis gali kada nori. Taktikų atžvelgiu žaidimas taip pat yra žymiai paprastesnė ir greitesnė terpė visko išmokt. Yra žymiai daugiau taktikos subtilybių nei priešininko žingsnių klausymas ar likusių kulkų skaičiavimas. Kas liečia dažasvydį, taip patirtis gera ir kitokia nei per counter strike, bet tikrai ne realesnė. Visų pirma dauguma priešininkų pirmą kartą laiko ginklą rankoje, dauguma jų neturi tikslo, tiesiog sėdi už priedangos ir pyškina. Jeigu visą žaidimo eigą praleidi kokiam vienam trasos kampe tai jis gali baigtis ir tu nebūsi pašautas. Žaidimo metu gali būt sukuriamas skirtingo sudėtingumo tikslas, skirtingo sudėtingumo trasa ir tam tikros jos dalys. Dabar kai žaidžiame CS tai trasa būna sumodeliuota taip kad abiem komandom būtų apylygiai šansai laimėt, tačiau modeliuojant realius objektus to nebūna, taigi tas CS kurį žaidžia Kinijos policininkai yra visai kitoks žaidimas..
pekalzz 2013-07-18 10:57
minusai prieš likusius: > Brangiausias variantas > Taip pat reikia erdvės Gaima, aišku, jungt tarpusavyje.