Motorola Moto X: trys dalykai, kurių nežinojote apie šį telefoną  (0)

Jau šią savaitę kompanija Motorola turėtų pristatyti savo flagmaną – išmanųjį telefoną Moto X, apie kurį žinome beveik viską. Antra vertus, socialiniame tinkle Google+ pasirodė papildoma informacija, kuri pasakoja apie tris išmaniojo telefono ypatybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viskas papildyta atitinkamomis iliustracijomis. Visų pirma, Motorola Moto X ekrano apsauga rūpinsis stiklas Magic Glass. Tai yra ypatingai apdorotas Gorilla Glass stiklas, kuris dengia ekraną ir „apjuosia“ kraštus. Be to, korpuso dalys buvo sujungtos be matomų siūlių, o tai turėtų sudaryti monolito įspūdį. Antra, išmanusis telefonas turės sluoksniuotą struktūrą, o pagrindine medžiaga taps aliuminis. Tai leis padaryti Moto X lengvu ir patvariu nepalankiam išorės poveikiui. Trečia, Moto X bus aprūpintas penkiomis antenomis: dvejomis LTE MIMO tipo, kurios skirtos darbui 4G mobiliojo ryšio tinkluose, viena – darbui 2G/3G tinkluose, viena – darbui su navigacija, tuo tarpu penkta bus skirta Wi-Fi ir Bluetooth.

Šaltinis paminėjo, jog rugpjūčio 1 d. kompanija Motorola ketina pristatyti „protingą“ laikrodį. Tiesa, šie duomenys gauti iš neoficialaus šaltinio, tad jų patvirtinimo (arba paneigimo) teks laukti iki ketvirtadienio.

Reikia pridurti, kad Moto X kameros aplikaciją su nauja vartotojo sąsaja galima atsisiųsti iš šio puslapio. Ją galima įdiegti į bet kurį išmanųjį telefoną su operacine sistema Android. Antra vertus, kai kurios funkcijos (pavyzdžiu, sulėtinto filmavimo ir Quick Capture) gali būti neprieinamos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (0)