Tarp septynių „Opel“ naujienų ryškiausiai žiba futuristinė „Monza“ žvaigždė (Video)  (2)

„Opel” tarptautinėje Frankfurto automobilių parodoje, kuri vyks iki rugsėjo 22 dienos, 3200 m2 ploto stende pristato 7 premjeras, iš kurių labiausiai išsiskiria „Monza“ koncepcija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Stiprūs produktai padės „Opel” ir toliau žengti sėkmės keliu, o inovatyvus koncepcinis modelis rodo mūsų automobilių ateities vizijas. Su patraukliais modeliais ir moderniomis technologijomis esame puikiai pasirengę parodai, geriau nei bet kada anksčiau” – sakė „Opel” generalinis direktorius Karlas Thomas Neumannas. Be „Monzos“, automobilių gamintojas iš Riuselsheimo atskleidė atnaujintą „Opel Insignia“ (įprastą modelį, sportišką OPC bei padidinto pravažumo „Country Tourer“), inovatyvios informacinės sistemos sprendimus demonstruoja „Adam Black Link“ ir „Adam White Link“, „Cascada“ kabrioletas nuo šiol apginkluotas nauju 200 AG 1.6 SIDI turbo varikliu.

„Monza” koncepcija – ateities „Opel“

Lengvas, atletiškas išorėje, su unikaliomis technologijomis – toks yra stilingas, modernus ir efektyvus „Opel Monza“ koncepcinis automobilis. Šis automobilis, debiutuoja parodoje ir lankytojams demonstruoja, kaip gali atrodyti „Opel“ naujos kartos modeliai. Kuriant naujos kartos „Opel“ automobilius didžiulis dėmesys skiriamas efektyvumui ir išmanumui. „Monza Concept“ siūlo į tai ir žvilgtelėti. Norint pabrėžti efektyvumą, „Monza“ koncepciniame modelyje atskleidžiama „Opel“ dizaino filosofija – „skulptūriškas meniškumas ir vokiškas tikslumas“, o kėbulo kontūruose labiau atsispindi atletiškas lankstumas nei vien tik jėgos tvirtumas. Pabrėžiant išmanumą, automobilyje siūlomos geriausios informacinės ir pramoginės sistemos galimybės. Informacija rodoma plačiame prietaisų skydelyje, kuris driekiasi nuo durų iki durų – pirmas toks automobilių sektoriuje. „Monza” koncepcija remiasi moduline konstrukcija, kuri leis lanksčiai rinktis įvairias varymo sistemas. Su „Monza“ ateities modelius galima realiai apčiuopti jau šiandien.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (2)