Karas keliuose tęsiasi: BMW vairuotojo gaudynės Vilniuje – kaip veiksmo filme (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

g Void 2013-09-13 10:05
Persūdyta su "milžinišku" greičiu.
Paramotoras 2013-09-13 10:56
Tokiem vistgaidziam. TP konfiskavima, nepriklausomai kas savininkas, Teisiu perlaikyma. Pusmeti kaliuzes arba metai gatviu slavimo kasdien po 8 valandas. Atimti is ju nera ka ir nubausti neina. bet dirbti gali.
immortallt 2013-09-13 11:00
Vairavimas tai tragedija Pasisekė, kad paspruko, o šiaip valstybiniai numeriai yra? Išsikvieti savininką ir skiri kaliūzės. Jei sakys, kad ne jis, tegul pasako, kam mašiną skolino, jei ne - vadinasi jis.
Unikali durnaropė 2013-09-13 11:27
Dilema - o visgi, jeigu savininkas niekuo dėtas, ir jam tą dieną pavogė tą bambalį? Ir jis nieko nežinojo (todėl nespėjo pranešt apie vagystę), nes darbe tarkim sėdėjo tuo metu? Kaip tada? Vistiek kaltas?
andriulis 2013-09-13 11:32
Jam tos teisės tikriausiai nusispjauti, tikriausiai turėjo "kažko" daugiau su savimi. Pagal vairavimą, tai jis tikrai ne girtas. Šiame video galima įsitikinti ant kiek policija yra mižniai, kai apsisukinėjo su mašina, policininkas privalėjo mašiną blokuoti net jeigu būtų sudaužytas automobilis, nes dabar jeigu kas būtų nukentėjęs nuo bėglio, policiją galima būtų patraukti kaip kaltininką neužtikrinus atitinkamų priemonių bėgliui sulaikyti.
immortallt 2013-09-13 11:43
Durnaropė, tada bus alibi, kad jis buvo darbe. Na buvo galima taranuoti apsisukant, buvo galima apsisukant rankinį užtraukti, tikrai nebuvo panašu, kad išnaudotų mašiną iki galo. O šiaip man labiau kilo kitas klausimas - o kur sušiktas pastiprinimas? Ką tik vienas patrulis ant pusės Vilniaus? Gi lengvai galėjo užblokuoti keliose vietose jį.
andriulis 2013-09-13 11:56
Ne vienas banko plėšimas įvyksta būtent dieną, kuomet eismas gan intensyvus. Policijai daug sunkiau dienos metu reaguoti į bėglio keičiamą maršrutą. Įdomu kodėl nėra garso, būtų viskas aiškiau.
HiTech 2013-09-13 11:57
O žinai, kad viskam pasibaigus, būtų buvęs pradėtas tarnybinis patikrinimas dėl sugadintos tarnybinės transporto priemonės ir duodu 99% būtų buvę nustatyta, kad pareigūnas netinkamai pasielgė blokuodamas ar taranuodamas pažeidėjo automobilį, ko pasekoje buvo stipriai apgadintas auto. O išvadose būtų parašyta, kad galėjo ir turėjo imtis kitokių veiksmų sulaikant pažeidėją ir kaip nuobaudą būtų skyrę kokį įspėjimą + atlyginti dėl jo kaltės padarytą materialinę žalą valstybei. O jei pareigūnas dar tik keleri metai kai dirba, tai savaime aišku alga neviršija 1,5k LTL/mėn, ir tada pareigūnui vienintelis nuosprendis - palikt tarnybą ir keliaut užsienin atidirbinėt už suplaktą octavia Čia jum ne amerika, kur policininkų mašinos specialiai taranavimui paruoštos būna.
andriulis 2013-09-13 14:13
Čia tik tavo nuomonė, nes daugeliu atvėju policijos mašinos naudojamos užtvaroms, už sugadintą turtą atsakytų bėglys. Būtent šiuo atvėju, policininkas drąsiai galėjo taranuoti bėglį, nes tiesiogiai kėlė grėsmę aplinkiniams, kas matėsi iš susidūrimo su vilkiku.
secret 2013-09-13 18:03
kaip ir visose bylose, pateiki irodymu, liudytoju kur, kada ir ka veikei. paprastai tariant alibi.
thatsmeLT 2013-09-13 19:10
O tu tai neabejoju, kad geriau pavairuoji ant need for speed
immortallt 2013-09-13 19:45
Nu jei jau bėgi, tai bėgi normaliai, jis net lenkimų normaliai nepadarė visur. Tiesa, protas liko - slėptis kiemuose. Tikrai ne girtas ir ne apsvaigęs, o greičiausiai krovinuką vežė. O aš kaip pravažiuočiau.... Pirma, aš nebėgčiau nuo mentų, nes neturiu ko slėpt. Antra, man nereiktų taip važiuoti, kad tokias nesąmones daryti. Tiesiog jei mentai būtų buvę bent kiek labiau linkę rizikuoti mašina, laisvai galėjo jį ir blokuoti.
blizzard 2013-09-13 20:26
Tipo rado ir tipo rado narkotikų.. Tai tipo bėgo nuo mentų o po to mašiną paliko kažkur ir net nepaseimė narkotikų iš jos? Gi reikia policijai kažkaip liaudį nuramint kad vis dėl to pagavo kažką Niekaip nesupratau kodėl jsi taip rizikavo apsisukdamas, gi laisvai jį būtų užblokavę.. Ar tik nebuvo kaip nors įspėtas, kad iš priekio jį bandoma atkirst.. p.s. manau kad vairuotojui 18-24 metai, ta prasme nėra labai patyręs vairuotojas, matosi iš važiavimo manieros ir kaip valdo automobilį, su tokiu automobiliu buvo galima sklandžiau važiuot..
stdio 2013-09-13 20:50
Na nesinori nieko sakyti, bet kol kas taisyklė be išimčių: BMW == Debilas, Senas BMW == visiškas debilas.
Arns 2013-09-13 21:22
blizzard, manai tokie pacukai ant tiek šaltų nervų jog susirinktu visus maišelius ir trupinius? Garantuotai atitrūko ir į kojas dėjo. Kokie dar užkirtimai, kokios dar užtvaros? Kiek teko matyti, LT ištiesiamas ežys, o policija šalikėlėje išsirikiuoja. Kaip sakė, mašinos neparuoštos, o esant praktikai "nedirbu, neturiu turto, viskas ant mamytės", lietuvos policija iš skolų išliptu tik pradėjusi prekiauti nusikaltusiųjų organais. Dėl manieros. Greičiausiai esi teisus, bet bendrai paėmus, mašina tikrai nėra tvarkingiausia. Gal ten ji nė tiesiai nepavažiuoja nemalant vairu, o čia dar akrobatinius triukus, lyg per Kobra 11 atlikinėt nori.
immortallt 2013-09-13 21:54
Jo, o kai su senu opeliu taranuoja BMW, tai ir debilas BMW, kodėl ten buvo. Kad BMW yra galingesni ir sportiškesni, nieko nereiškia. O tai kažką rado? Tai gal rado tik likučius? Arba tiesiog vengė bausmės o mašina ne ant jo registruota?
blizzard 2013-09-13 23:39
Matai yra dar toks dalykas, kad BMW mūsų rinkoj sportiškiausias galu varomas automobilis kitų tiesiog nėra..
immortallt 2013-09-14 11:53
O šiaip kai pavairuoju BMW ir persėdi, kad ir ant naujo hyundai i40 (kuris erdvesnis), vis tiek jaučiasi komforto klasės kritimas, kai išvažiuoji iš miesto (lyginant su 1999 metų BMW 5 )
HiTech 2013-09-14 13:24
Užtvara - kai pareigūnai automobilius naudoja kaip užtvarą ir atvažiuojantis pažeidėjas į juos atsitrenkia Taranavimas - kai pareigūnas specialiai su savo automobiliu trenkiasi į pažeidėjo, siekdamas jį sustabdyt. Vienu atveju į tave trenkiasi, kitu tu trenkiesi į kažką.
kionig 2013-09-14 14:06
Visose šitose gaudynėse man vienas neaiškus dalykas: kodėl tik vienas patrulių ekipažas užsiėmė gaudynėmis? Eilinės spekuliacijos kas būtų jeigu būtų ir ką galima būtų nuteisti po to.. Tau pvz nekilo klausimas, kodėl jie turėtų rizikuoti iš pradžių savo sveikata blokuodami automobilį, kurio vairuotojas net neketina sustoti? Beje, ir dar tipinis stereotipas, kad pareigūnai visada turi būti vos ne supermenais, kad sugaudytų visus žulikus. Gal tu nusileisk ant žemės nebesapaliodamas apie teisines vinkrutacijas ir šiaip tokio tipo teiginiais: "bobutė su ratais - autobusas".