Ką reikia žinoti, pereinant nuo iOS prie Android?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Asche 2013-09-17 15:16
vistiek as visom keturiom tik uz WP8
andriulis 2013-09-17 15:32
Kodėl nėra straipsnių "ką reikia žinoti persėdant iš Mercedes Benz į Ford Siera"?
Simplicity 2013-09-17 16:00
Jei jau pereiti prie Android, tai tik prie kurio nors iš flagmanų su 2GB RAM ir 8 branduoliais.
Ignasnn 2013-09-17 16:09
http://www.youtube.com/watch?v=qdauwqhmsas va jums atsakymas i flagmanus su 8 branduoliais ir daug dideliu skaiciu..ir androidu..
Sigitas.lk 2013-09-17 17:10
Stai cia ir pasirodo visas wp gerumas. Nereikia kosminiu sumu (apple) ir veikia pakankamai sklandziai..
BadAss 2013-09-17 17:46
O wp programu tiekpat kaip androide? Aisku gal ir nevisos jos reikalingos bet supportas androidui ir iphonui visur pirmauja.
Simplicity 2013-09-17 18:01
Tikrai ne. iPhone ir Android rinkoje karaliauja jau daug metų, o Windows yra pakankamai naujas žaidėjas ir mažai kam įdomus. Jei atsiras kritinė masė, tai pradės programėles rašyti ir šiai platformai.
BadAss 2013-09-17 18:29
Tai tame ir esmė, JEI atsiras... Androide ji JAU yra. Kam rinktis kazžkokią naują OS,kuri ateityje GAL įsitvirtins, jei galima pasirinkt stipriai įsitvirtinusią ir tikrai gerą OS, kurios supportas daug didesnis, programų kuriama krūvos ir t.t.
Sigitas.lk 2013-09-17 18:57
Dauguma tu programeliu tik pasizaidimas. Turiu as ta androida jau du metus, ir net tyngisi kazko gero toj kruvoj nesamoniu ieskot. Turiu metus ir WP ir net ne 8 o 7,8 kur programeliu kuriama maziau. Na ir nieko tikrai wp man netruksta. Nei vienos programeles nepasigendu naudodamas WP, kuri butu androide. Nes nelaginimas visa tai atperka tikrai. Cia as kalbu apie pigiuosius irenginius. Jeigu pirkciau flagmana tai manau butu android.. O pigiuosiuose android tiesiog yra siaubas, ir jokia kruva programeliu to neatpirks
trapecijus 2013-09-17 19:11
O kodėl čia tik pusė straipsnio? Surašyti tik pliusai. Rašykit viską.
BadAss 2013-09-17 19:42
Pats turiu android'a ir turbut nekeisciau i nieka kita. Jau vien del custom roomu,kurie ledzia tureti pacia naujausia android nors telefonas tikrai nenaujas, galimybes viska persitvarkyti kaip nori. Beto yra daugybe programu, galbut ir ne visos idomios, taciau tikrai zinau, kad jei yra kazkokia programa ji butinai bus isleista ant android'o. O WP nepirkciau vien del to tragisko dizaino su tais kvailais kvadrateliais...
Simplicity 2013-09-17 20:53
Kiekvienam savo. Nėra bukesnio telefono, nei Android su 512MB RAM. Jei nesidomi CUSTOM ROM perrašymais ir panašiais eksperimentavimais (tai yra, naudoji telefoną pagal paskirtį), tai nėra nieko geriau už iPhone ar WP8. Tik tiek, kad iPhone, jei lyginsim su bukais 1000 litų kainuojančiais Androidais, yra pakankamai brangus. Tuo tarpu Lumia620 galima pasiimti už 700 litų. Už tuos pinigus gausi padorią kamerą FB nuotraukoms, MS OFFICE programų paketą (myliu OneNote) ir puikius NOKIA žemėlapius, idealiai veikiantį GPS. Jei WP projektas užsilenktų, tai dar gerai pagalvočiau ar grįžti prie lėto Androido, ar pasiimti obuolį.
bullka 2013-09-17 22:50
Kiekvienam savo. Aš rinkčiausi tik Android. Žmonai tik iOS. Kaimynio patarčiau WP8 išbandyti.. Pats gi nebandysi...
unytas 2013-09-17 23:03
visiskai pritariu,turiu ta androida tai tragiska OS. o wp8 viskas yra jau paciam tel,nereike nieko suntinetis panasiai. wp yra labau muzikai,fotografiom ir zaidimams tel. o androidas tik zaidimams ir dar turi brangiai sumoketi kad pazaistum be lagu, o jei lagina sustis ROM visokus jei tas rom galingas batareika nelaikis. o marketas saubas pilna s**** visoku. naudoju wp8 tikrai geras tel ir visko yra ko reike ir ko nereike tiek ir markete viska randu, jei wp projektas zlugs tikrai negrisu prie androido nepagailesu pinigu ir eisu pas apple. visi nemeksta wp nes jo netureji. o dar kitas dalikas norit naudotis pilnai androidu reike ji nurootint paskui isirasiti costum rom ir tada tik gali zaisti zaidimus nes nemanau kad zmones perka ten tel uz 2000lt zinutems ir skambuciams. o kiti tie androidai visokie mini ir pns nieko ten nera,nei zaidmu nei app ir pns +dar lagina ir batareike nelaiko nei 3dienu. o pvz lumia uz maza kaina gauni viska. kur cia sake del kvadratu tai yra seip 2meniu vienas su kvadratais o kitas ne. beto tie kvadratai animuoti ir labai gyviskas ekranas. o apie apple nieko nepasakisu nes neturejas bet manau gerau nei androidas.
Creatium 2013-09-18 00:03
Turiu iPhone, bet teko bandyt Androidą ir WP. WP paliko gerą įspūdį kartu su pačiu Lumia telefonu. Jeigu patys telefonai būtų kiek labiau išdirbti, o ir OS kiek įdomesnė - laisvai galėtų konkuruoti su Apple. Androidas taip ir liks toks šiukšlinėlis
progformer 2013-09-18 00:20
Na as tai naudojau visas tris populiaresnes mobiliasias platformas, iOS, Android ir WP8 kadangi kuriu zaidimus(android ir iOS). WP8 zaidimu ne port'insiu, del OpenGL ES nebuvimo(nejaugi MS tikrai tikisi, kad zaidimu kurejai ims perrasyneti zaidimus su DirectX kai platforma dar didelis klaustukas). iOS visai nieko, taciau, kad ir kaip visi giria tuos appsus ten, palyginus su android skirtumo praktiskai nematau. Man dauguma appsu zymiai patogesni ir isvaizdesni ant android nei ant iOS. Tiesa, android auditorija lietuvoje truputi nekokia, kad siunciasi visokius appsus kaip "Fart Sounds Free" ir tada jie tupi top'uose. Bet cia daug maz tik lietuvoje taip, pabandykit nueit i kitu saliu topus. Naudojuos galaxy s2 ir nematau reikalo artimiausiu metu pirkt naujo telefono, veikia labai sklandziai ir turiu isirases naujausia versija android 4.3(su praeitom versijom problemu irgi nebuvo). Tikriausiai perkat koki suda sony(man gaila Androido, kai ji taip su savo "updeitais" uzlauzia ir isdarko) ir verkiat kad lagina. Uz 1k lt galima siais laikai nezmoniskai gera android telefona nusipirkt laisvai. Kad ir nexus 4 kainuoja dabar tik apie 600-700lt. Nemanau kad rasit geresni kainos/kokybes santyki. Nereik imt pirmo pasitaikiusio o pamastyt, juk ant kitu daiktu manau nemetot pinigu bet kur. Tuos sudinus telefonus ir gruda labai visiems del to kad jie yra sudas ir greiciau parsiduotu. Aisku android nera be savo minusu, bet tikrai nereik sakyt kad ant telefonu su bent dviem branduoliais ir 1gb ramu androidas lagina. Lagas yra kai kazkas uztrunka labai ilgai(pabandykit panaudot iPhone 4, pamatysit ka tai reiskia ), o androide to tikrai nera, yra tik Frames Per Second karts nuo karto sokinejimas, daugiau nieko, bet cia nera lagas. WP8 tai greit atsibosta, turejau Nokia Lumia 920, bet po poros savaiciu net nebesinorejo naudotis telefonu. Nezinau kodel bet tas ju modern ui labai pradeda atgrasyti, todel pardaviau ir artimiausiu metu windows phone tikrai nebandysiu. Is viso savo naudojimosi ivairiais telefonais galiu teigti kad kolkas visos OS ant telefonu yra dar toli nuo to kad butu skaitomos tikrai geros, visos kazkaip turi savu minusu kurie vercia karts nuo karto but nepatenkintu. As net nesuprantu ko cia visi varo ant vienos ar kitos os, jeigu visas isbandytumet normaliai, pamatytumet kuri OS ka turi ir poto pasigestumet kitoje, suprastumete kad nera tokios kur butu "zole zalesne"
aurimokas 2013-09-18 10:31
Kur tu čia taip pigiai matei nexus4? Aš kaip tik norėjau tevam nupirkt, bet kad Lietuvoj kaina sukasi apie 1000Lt http://www.mobili.lt/lt/telefonai/lg/e9 ... 4_8gb.html
Plastique 2013-09-18 22:28
Toks turtingas, kad nauja pirkti? O.o skelbimuose 700-850lt pora men. naudoti, su garantija 2 metam susirandi ir ramu.