Pentagono priešai girdės balsus savo galvoje, kol išprotės?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Verslininkas 2013-09-26 17:31
Ne nu tai taip saunuoliai, tokius brudus tik ir reikia daryt, dar zinant kokie amerikieciai "neparanoikai" tai tokios technologijos jiems kaip tik.
vanduo4 2013-09-26 18:49
sios technologijos jau seniai taikomos ir lietuvoje ir manau, kad ne visada teisetai. Labai gera smegenu plovimo priemone - zmogu ytikinant suabejoti savo paties psichiniu stabilumu. - Plicijoje tokiems taikiniams neduodamas veikiantis ginklas ir jie siaip gana aktyviai priziurimi. Akivaizdu, kad jie nenori sunaikinti zmogaus fiziskai, taciau nori jy priversti paklusti; Kaip apsisaugoti? Neuzsibukite vienoje patalpoje ilga laika. Tie prietaisai, skleisdami bangas placiu diapazonu gali isvesti is proto daug zmoniu, tad poveikio zona reikia sukoncentruoti y tyrimo objekta. Todel prietaisai veikia tarkim tik tavo darbo vietoje. Pasijutes leisgyvis, silpnas, viskas suleteja - iseik y koridoriu ir jau po 5 minuciu viskas sugryzta y savo vezes. Bet jeigu tai tesiasi ilga laika - atrodo kad krutine gali sprogti. Dauzyk galva y siena, nepadeda. Gali pabandyti ir nusizudyti arba susirasti kiausius (kaip tas juodukas Amerikoje) ir pasaudyti gaidzius nes is tikruju tu nezinai kas su tavimi eksperimentuoja - civilizacijos pasiekimas. - Judejimas yra gyvybe. Sekmes visiems.
nondescript 2013-09-26 20:20
Žiūriu jau pradėjo bandymus:
Lithrum 2013-09-26 22:19
Toki paleidus 10 val dauguma neatlaikytu http://www.youtube.com/watch?v=1KaOrSuWZeM
vanduo4 2013-09-27 03:50
Tokis patarimas. Jeigu norite kuo maziau susidurti su eksperimentais - nedirbkite valstybes tarnyboje. Ten ne nepajusi kaip po kiek laiko tapsi nebesugebanciu pats organizuoti savo gyvenimo, o gyvensi ir dirbsi pagal sistemos nustatyta ritma. Kazkodel jie nenori, kad valstybei dirbtum savo noru. Jie nori tave padaryti priklausomu kaip nuo narkotiku. Pvz.: Kriminalineje policijoje jie bando sudaryti situacijas, kuriose zulikai tipo vos ne pasikesina y tavo gyvybe. Zodziu nori tavyje isvystyti neapykantos instinkta zulikams. O tada tu jau kaip zombis pats to nesuprasdamas juos ne gaudysi, bet medziosi. Vysto priklausomybe nuo darbo, nes tavo asmenine valia nera patikima. Liepia daryti nelegalius dalykus, kad bijotum prasizioti nes sesi uz grotu ilgam. Jie netgi bando tave fiziskai suzaloti, bet tik tiek, kad pasiektu rezultata. Nezinau kokia ju paciu motyvacija, bet man tai buvo baimes ir isbandymu metas. Bet cia supratau viena svarbu dalyka - gyvenime nera jokios prasmes, nes pats GYVENIMAS yra PRASME. - Gal atsimenate situacija karo akademijoje kai mergina baigusi lakunu kursus svajojo tapti karo lakune. Karo akademijojeystojo iskarto y antra kursa. Tada prasidejo fizinis smurtas pries ja, kuris baigesi tuo, kad ji pripazinta psichologiskai nestabili ir nesugebanti istverti "karo lauko" salygu. Cia akivaizdus tik vienas dalykas - jiems nereikia jusu sugebejimo mastyti, jiems reikia besalygiskai ysakymus vykdancio jusu kuno. Valstybes tarnyba - tai tarnyba (auka) valstybei uz socialines garantijas, pensija, stabilus atlyginima, geresnes salygas paskoloms ir t.t. Cia nera jokio savanoriskumo principo.
vvv2 2013-09-27 09:25
lape 2013-09-27 11:50
Gal tam reikalui galima wifi pritaikyti? Tada praktiškai beribės galimybės atsiveria...
Verslininkas 2013-09-27 13:15
Speju ne tik wifi, bet ir visa kita galima pritaikyti, ir jau seniai pritaikyta ir naudojama, ir kol tu esi nieko nuostabaus neveikiantis zmogeliukas tol tu niekam neidomus, ir gali dziaugtis savo nuostabiu gyvenimu Bet tik pradejes kazka veikti, ar kistis kazkur, gali buti greitai nuramintas.
1337 2013-09-30 18:20
Mjo... Kuo toliau tuo vis siurpesnius ginklus demokratijos lopsys kuria. Tie beprociai su folijos kepuraitemis kazkaip pradeda atrodyti nebe tokie ir isproteje