BMW vizijose – priekiu varomas 1-serijos sedanas  (21)

BMW planuoja gaminti priekiniais ratais varomą sedaną, kuris šios markės modelių gamoje užimtų vietą po 3-serijos sedano, teigia šaltiniai kompanijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis 4 durų modelis kol kas turi projektinį pavadinimą NES (New Entry-level Sedan), tačiau jau netolimoje ateityje jis turėtų prisijungti prie serijinių modelių kaip vienas iš kelių planuojamų priekiu varomų BMW automobilių.

„NES projektas yra įtrauktas į mūsų augimo planus, – „Autoweek“ sakė neįvardijamas šaltinis. – Jis bus svarbus 1-serijos ramstis, ypač JAV ir Kinijoje, kur maži, prestižinio segmento sedanai tampa vis populiaresni“.

BMW nori 1-serijos sedano, kuris galėtų konkuruoti su „Audi A3“ ir „Mercedes-Benz“ CLA. Jis turėtų tapti pigiausiu šios markės 4 durų sedanu, kuriuo iki šiol yra 3-serijos atstovas. Manoma, kad šio modelio architektūra turėtų būti pristatyta jau šį lapkritį Los Andželo automobilių parodoje. Tiesa, ji bus „įvilkta“ į „Mini“ hečbeko rūbus.

Naujasis 1-serijos sedanas bus pristatytas 2017 m. kartu su trečios kartos 1-serijos hečbeku. Tuomet šis modelis taps varomas priekiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (21)

Susijusios žymos: