Viso pasaulio internautams ruošiama netikėta dovana

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deivec 2013-11-01 08:48
Ar ji stipriai pakenks JAV pramogų pramone ? 21 mln per metus ? :D:D:D cia pakenks pramogu pramonei ? :D:D:D:D nu visai total sh..straipsnis.... technologijos.lt retai tokiu pasitaiko chebra cia gi ne delfis
Gedis 2013-11-01 09:19
Jie turės teisę už 21mln per metus perpumpuot visokiausių kūrinių.Kokia bus vieno filmo persisiuntimo kaina?Turbūt tokia,kiek bilietas kino teatre kainuoja.Keliolika dolerių?O filmas bus tada jau visiškai legaliai išplatintas visame pasaulyje,ko pasekoje tą filmą už dyką parsisiųs ir pažiūrės milijonai žmonių.O tai jau nuo vieno filmo drąsiai milijardą galima dėti(normalaus filmo).Taigi,kaip matai čia tik vienas filmas,o kiek jų persipumpuos už tuos 21mln? Taip ,kad nereikia čia rašyt nesąmonių nepagalvojus,nes bus šimtai milijardų nuostolių. Bet čia tik pagal paskaičiavimus,nes ir taip visi siunčiasi nemokamai viską,jei ne iš ten,tai iš kitur randa.
laimius 2013-11-01 09:31
Va idomu pagal ka skaiciuos. Jei: http://www.technologijos.lt/n/technolog ... da?l=2&p=1 principu tai nekažkas. Na nemanau kad kad leis daryti milijardines žalas JAV. O ir dabar per torentus platinama ta pati info. Taip pat - jei jiems galima nereiškia kad ir mums. Manau tada tiesiog vartotojas tampa kaltas už pirtinės medžiagos siuntimąsi. T.y. jie skaitosi kaip nusipirkę - o mes kaip pasivogę - nes nuo to kad tu turi nusipirkęs kopiją nepasidarai jos autorius.
FtBall 2013-11-01 09:55
Man atrodo priešingai - į kiną pradės daugiau žmonių vaikščiot. Dabar situacija tokia, kad, kol filmas naujas, žmonės svarsto, ar verta eiti į kiną, o dabar galės laisvai įvertint, ar geras filmas. O filmus žmonės ir žiūri daugiausia dėl efektų, ko namie niekaip negausi.
mobilunkas 2013-11-01 10:35
Lietuva irgi bando internetinius losimus apribot, tai galim tiketis kad Lietuvos intelektine produkcija irgi bus nemokamai platinama internete. Manau tai visai neblogai
laimius 2013-11-01 12:08
Apie kokia intelektualine nuosavybe tu kalbi? Net dykai siūloma linkomanijoje ne itin daug dėmesio sulaukia, t.y. dar reikia atmesti kurie parsisiunčia bet nepasileidžia net. O už kelias youtube perklausytas dainas susimoki koncertuose - ir dar papildomai laikmenos mokestis... Įdomu kur ji panaudoja ,nes pagal tendencijas kokias 90proc. turėtu atitekti JAV, dar kokie 9 kitoms šalims kaip Rusija.
nondescript 2013-11-01 12:27
Pripažinkit žiaurią tiesą, didžiąją dalį linkomanijos auditorijos sudaro nepilnamečiai ir bedarbiai, todėl jų perkamoji galia labai maža, kalbėt apie kažkokius milžiniškus nuostolius naivu, kaip tik tokius dalinimosi kanalus labai naudinga išnaudoti jauniems autoriams, nes gauna dvigubą reklamą - svetainėje, o paskui iš lūpų į lūpas. Tie autorinės teisės įstatymai vietomis tokie absurdiški, jog jei kieme plaudamas mašiną pasileisčiau radiją, turėčiau sumokėt už viešą retransliaciją.
demukazz 2013-11-01 22:50
Aš vistiek niekap nesuprantu kaip kažkas gali paskaičiuoti milijardinius nuostolius tarkim, kad ir filmui dėl nelegalaus platinimo internete? Tai jei aš parsisiunčiau ir peržiūrėjau tą filmą, tai kaip jau ir padariau vidutinės kino teatro bilieto kainos nuostolį kūrėjams? Jokiu būdu: neišeitų piratauti - į kino teatrą irgi neičiau, nors finansinė padėtis tai tikrai leidžia. Tiesiog neįdomu tuose kino teatruose, o tokių, mąstančių kaip aš, didžioji dalis. Moto labai paprastas :"nėra ir nereikia". Ir jokių čia nuostolių aš nematau.
manciukaz 2013-11-02 04:53
Visiškai tau pritariu, jei jau matau pagal treileri ir komentarus, kad filmas tikrai vertas tada nueinu pažiurėt i kino teatra nors ten lankaus vidutiniškai karta per metus, filmus pažiuriu kai nėra ka veikt, bet jei nebūtu linkomanijos surasčiau ka veikt ir be filmu žiurėjimo, tikrai nevaikščiočiau i kino teatra dažniau, o televizija išvis retai žiuriu... aš jau geriau vietoj tokiu laidu kaip radži ieško žmonos mašinai salona išsivalysiu, ir šiaip amerikiečiai labai prastus filmus pradėjo štampuot...
Shinigami 2013-11-02 08:56
O tu tada paskaičiuok kiek padaro piratavimas nuostolių kompanijoms įtraukiant ir tokius faktorius kaip: jei negalėčiau parsisiųsti vis tiek nepirkčiau, parsisiunčiau pažiūrėjau patiko ir nusipirkau / nuėjau į kino teatrą. Ir panašius kriterijus. Todėl labai abejoju kad ką nors iš vis suskaičiuotum. Nes reiktu kiekviena pirataujanti asmeniškai pažinoti. Todėl ir skaičiuoja taip kaip skaičiuoja. Taip pat yra kompanijų kurios nusišvilpt ar tu žiūrėsi ar ne. Svarbu kad susimokėtum. Todėl jų pasakimas, kad vis tiek nepirktum jei negalėtum parsisiųsti mažiausiai rupi. Jei vis tiek nepirktum tai ir nežiūrėk.
bala 2013-11-02 09:45
Jei jau žiūrėjimas neįtakoja pirksiu-nepirksiu, tai požiūris "nepirktum - nežiūrėk" yra beprasmis ir šališkas.