Dirbti „Google“ taip gera, kad net bloga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2013-11-05 10:45
cia kaip lietuviai viskuo skundziasi.
Arthuras 2013-11-05 11:01
Šie skundai yra labai pagrįsti ir rimti. Visi tie, kurie ten patenka, yra labai aukšto lygio specialistai. Jiems pinigai, žaidimai ar kitas šūdas - nebeaktualu, nes dirbdami bet kur, galėtų uždirbti tiek, kad ir jų vaikams pakaktų. Ir jei rimtam specialistui duodama dirbt studenčioko lygio darbus - nieko keisto, kad žmogus sugalvotų iš ten išeiti. Tiems žmonėms, kurie dirba ten svarbiau savęs realizacija, o ne kažkokie darbo vietos "privalumai".
And3d4 2013-11-05 12:05
Kodėl kalbi už kitus? Ir apskritai tokie "pavažiavimai" ant tokio lygio kompanijos, kad ten yra bloga dirbti ir t.t yra kažkieno (galbūt straipsnio autoriaus) savęs pasiguodimas, kad niekada nebus tokio lygio specialistas, kad google kompanijoje galėtų bent jau pašto ženklų klijuotoju dirbti.
Arthuras 2013-11-05 12:20
Taip ir maniau, kad ne visiems šitą suprast. Vis pasitvirtina Einšteino išsakytos mintys apie beribius dalykus... Elementariai žlugdyti talentus ir puikius specialistus (koks ir buvo autorius, jei sugebėjo ten patekti, o po to savo noru išeiti) liepiant jiems dirbti primityvius darbus - mažų mažiausiai nesąžininga. Nuo to darbo kokybė nepagerėja. Google tiesiog naudojasi savo padėtimi ir jei tikrai taip yra, kaip šie darbuotojai pasakoja, tai yra tyčiojimasis. Be abejo, ne vergovės santvarka, nenori ir nedirbi. Tačiau gerai, kad kažkas parašo tikrąją situaciją, nes nuo to Google sudievinimo tikrai darosi kartais bloga. Tobulų dalykų nebūna.
sub 2013-11-05 13:00
Aš pagavau Arthuras mintį. teisingi jo žodžiai. Nesvarbu kokio dydžio yra kompanija, kai kalba eina apie aukščiausio lygio specialistus. Kurie eina dirbti ne tam, kad dirbtų garsioje kompanijoje gerą darbą, jie tiesiog galvoja, kad tokioje novatoriškoje kompanijoje kaip Google, jie galės save realizuoti. Pasakysiu šiek tiek kitaip, manau suprasit ką turiu galvoje, ką norėjo pasakyti Arthuras - aukšto lygio specialistas siekia save išreikšti, realizuoti savo mintis, o ne sėdėti tose būdelėse - kitaip sakant "nuvysti".