Nauja informacija apie procesorius Intel Skylake  (0)

Kompanija Intel primena, jog ji darbuojasi prie naujos kartos procesorių. Iš pradžių buvo pateikti duomenis apie Broadwell procesorius. Pastarieji bus ne tik taupesni už dabartinius Haswell, tačiau ir turės apie 40 proc. spartesnę grafikos posistemę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip pat papasakota ir apie Skylake procesorius. Juose pirmą kartą pasirodys DDR4 operatyvios atminties palaikymas, tačiau ir toliau bus naudojamasi PCI Express 3.0 sąsaja.

Iš pradžių Intel Skylake architektūros procesoriai bus naudojami darbo stotyse ir serveriuose. Tai bus Xeon modeliai, priklausantys Greenlow platformai. Pirmuoju iš tokių procesorių taps Xeon E3-1200 su LGA 1151 lizdu. Jis galės palaikyti keturis DIMM lizdus su bendra 64 GB DDR4-2400 MHz operatyvios atminties talpa.

Platforma Intel Greenlow taip pat bus sudaryta iš mikroschemų rinkinių Sunrise Point ir Jacksonville Phy. Naujam mikroschemų rinkiniui Sunrise Point priklausys Intel C320 serija, bus įdiegta PCIe 3.0 sąsaja su 20 linijų, aštuoni SATA-III lizdai ir trys SATA Express. Mikroschema Jacksonville Phy prie viso to prideda Ethernet kontrolerio Intel I219LM palaikymą.

Intel procesoriai su Skylake architektūra bus gaminami, naudojant 14 nm technologinį procesą, jų pasirodymas numatytas 2015 metais.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(1)

Komentarai (0)