Eddy Cue papasakojo, kaip Steve Jobs ruošdavo naujų produktų prezentacijas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deivec 2013-11-18 18:20
dieve mano....jobsai kodel neisgelebejai pasaulio nuo karu su iphone.... koks jis buvo didingas... jezau vemti vercia....
kionig 2013-11-18 20:45
nufilmuotą atvejį. Iš tiesų, nuo to nuotaikingo video skiriesi tuo, kad man tavo žinutės nėra linksmos ir kelia daug abejonių apie tamstos psichikos stabilumą. P.S. Ir, jei esi tikintis labai, tai ką ten kažkuris dievo įsakymas sako apie bereikalingą dievo vardo naudojimą? Čia tik šiaip priminimas. Taip kad, raginu, rašant žinutes nesivadovauti emocijomis, o į viską žvelgti racionaliu "šaltu" protu.
Lixteris 2013-11-18 22:21
Psichiatras ir psichologas Numero Uno. Manau reikėtų pradėt padėt žmonėms, tik kitur.
punktyras 2013-11-18 23:23
Kažką ne iki galo supratai, prieš užsipuldamas deivec. Paskutinis jo sakinys viską į vietas pastato ir jau tikrai nerodo psichologinių sutrikimų požymių.
kionig 2013-11-18 23:46
ir tai dar per kažkokius davatkiškus "jėzus marija" parašyta, tai gal verčiau nerašyk iš viso tokių niekinių komentarų, kurie niekam kitam neįdomūs. Yra pilna straipsnių, kuriuos galima atsirinkti ir juose reikšti argumentuotą nuomonę. O jeigu nori tik heitinti ir reikšti nepasitenkinimą tai yra delfi tam skirtas. Paprasta nerašyta taisyklė: nepatinka - nekomentuok ir nekreipk dėmesio, o jeigu kreipi dėmėsį ir nerviniesi pastoviai dėl tokių dalykų, tai tikrai rodo psichikos nestabilumą ir atvejis yra "pats muša - pats rėkia".
trapecijus 2013-11-19 02:21
Nežinau ko jūs piktinatės tuo deivec. Paskaitau kokį straipsnį apie Apple, Amerika ar kažką panašaus, ir paspaudės ant komentarų tas dvi sekundes kol atsidaro komentarų skiltis galvoju, ar deivec jau bus spėjęs prišikt į komentarus ar ne. Dėl psichikos nežinau, sunku spręsti, gal šiaip be galo depresuotas žmogus. Gotas gal, jei viskas kas vyksta aplinkui ar plačiajam pasauly yra blogai jo nuomone. Visi esam skirtingi techmologijų skaitytojai ir komentuotojai. Vieni padorųs, kiti agresyviau ginantys savo nuomonę. Tiesa pasiilgstu tokių komentatorių kaip Osiris. Atsimenat tokį? Tai dar nėra ko piktintis deivec'po verkšlenimais. It's not the worst case scenario
kionig 2013-11-19 03:20
Kol kas ne, bet teks kitąsyk priminti įspėjimu, kad tavo virtualūs "vėmalai" niekam neįdomūs po kiekvienu straipsniu.