„Neptune Pine“ – vienintelis išmanusis laikrodis, galintis atstoti telefoną (Video)  (2)

Vos septynios dienos kickstarter.com minios finansavimo platformoje ir išmanusis laikrodis „Neptune Pine“ jau turi surinkęs daugiau nei 350 tūkst. JAV dolerių. Kitų metų sausį, kaip žadama, prekyboje pasirodysiantis „Neptune Pine“ – vienintelis išmanusis laikrodis, kurį galite naudoti kaip telefoną be papildomų įrenginių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma išmaniaisiais vadinamų ir ant riešų nešiojamų prietaisų veikia kaip pagalbinis prietaisas prie išmaniojo telefono. „Neptune Pine“ išradėjai tikina, kad įsigiję šį išmanųjį laikrodį galėsite pamiršti išmaniuosius telefonus – mat jis vienintelis iš visų rinkoje esančių išmaniųjų laikrodžių palaiko SIM korteles.

2,4 colio liečiamą ekraną turintis „Neptune Pinec priima tekstines žinutes ir skambučius iš bet kurio telefono. Laikrodis palaiko GSM/GPRS/EDGE, taip pat ir UMTS/HSPA+/WCDMA dažnius, turi „Bluetooth 4.0“ jungtį.

3G ir „WiFi“ užtikrins, kad galėsite naudotis socialiniais tinklais. Laikrodis turi navigaciją, žingsniamatį, giroskopą, kompasą ir daug programų, kurios bus pagalbininkas sporto klube.

Išmaniajame laikrodyje – dvi kameros: VGA kamera priekyje ir 5 megapikselių kamera gale, integruota LED blykstė. „Neptune Pine“ veikia su „Android Jelly Bean“ operacine sistema, turi dviejų branduolių 1,2 gigaherco „Snapdragon“ procesorių.

Skelbiama, kad išmaniuoju laikrodžiu galima kalbėti 8 valandas be pertraukų, o paprastu režimu jis veikia 120 valandų.

Išmanusis telefonas tiek ir techninėmis savybėmis, tiek ir kaina lenkia artimiausius konkurentus. Šimtu dolerių brangesnis už „Samsung Galaxy Gear“, daugiau nei dviem – už „Pebble“. Tačiau jis vienintelis gali veikti 2G ir 3G ryšiu, turi dvi kameras, klaviatūrą ekrane.

Jau per pirmąsias tris dienas kickstarter.com „Neptune Pine“ surinko daugiau nei prašė (100 tūkst. dolerių). Laikrodžio kūrėjai – jaunuoliai iš Kanados, už paaukotus daugiau nei kelis šimtus dolerių laikrodį žada pristatyti kitąmet sausį.

Manoma, kad „Neptune Pine“ bus vienas sėkmingiausių iki šiol kickstarter.com platformoje debiutavusių technologijų projektų. Tiesa, vargu ar jam pavyks sumušti pernai debiutavusio išmaniojo laikrodžio „Pebble“ pasiekimą – daugiau nei 10 mln. JAV dolerių per 37 dienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
Autoriai: Paulius Grinkevičius
(6)
(0)
(0)

Komentarai (2)