Kuboje sukurtas pirmasis kompiuterinis žaidimas - pirmojo asmens šaudyklė (Video)  (1)

Šiaurės Korėja kuria labai keistus ir technologiškai atsilikusius žaidimus, kurie skirti, žinoma, valdančios komunistų partijos lyderių mintims bei idėjoms populiarinti. Savo ruožtu, Kuboje, pasirodo, kuriamios visai padorios pirmojo asmens šaudyklės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aišku, čia taip pat neapsieita be vietos lyderių – pasitelkta šlovinga Če Gevaros ir Fidelio Kastro praeitis.

Žaidimas, kuris vadinasi „Gesta Final“, skirtas Če Gevaros, Fidelio Kastro ir Kamilo Sjenfujegoso vykdytoms karinėms operacijoms. Pagrindinė šaudyklės paskirtis – priminti Kubos jaunimui apie pagrindinius šalies istorinius momentus, kurie suformavo dabartinę Kubą.

Žaidėjams siūlomi penki lygiai, kurie atspindi 1956–1959 metų laikotarpį, kai Fidelis Kastro vadovaujamas judėjimas įtvirtino savo pergalėje ir pradėjo naują erą Kubos istorijoje. Teigiama, kad žaidėjas galės pasijusti kaip tikra šios šalies istorinė asmenybė.

Iš esmės, „Gesta Final“ yra pirmasis kompiuterinis žaidimas, sukurtas šioje šalyje. Jo kūrėjai kalba, jog jiems buvo labai sunku, tačiau jau darbuojasi prie pratęsimo, kuriame atsiras ne tik naujų misijų, tačiau ir patobulinta grafika.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (1)