Žaidimas Titanfall bus prieinamas išskirtinai Microsoft platformose  (0)

Kompanija Electronic Arts pranešė, kad studijos Respawn Entertainment ruošiamos pirmojo asmens šaudyklės Titanfall (ši debiutuos 2014 m. I ketvirtyje) neketina išleisti jokiose kitose platformose, kaip tik Xbox One, Xbox 360 ir PC. Apie tai pareiškė kompanijos vyriausiasis finansų direktorius Blake Jorgensen.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Titanfall – visiškai nauja intelektualinė nuosavybė, ir mes planuojame išsaugoti išskirtinį statusą PC, Xbox 360 ir Xbox One platformų atžvilgiu“, – pareiškė EA atstovas.

Gana greitai po šio pareiškimo paviešinimo Xbox Live tarnybos programinio direktoriaus Larry Hryb mikrotinklaraštyje Twitter pasirodė įrašas, kuris patvirtino tokius teiginius – Titanfall liks išskirtiniu Microsoft ekosistemos žaidimu.

Tokie pareiškimai nėra labai netikėti – dar šių metų birželio mėnesį Respawn Entertainment inžinierius Jon Shiring paaiškino, kad Titanfall yra įmanomas tik Microsoft „debesų“ dėka.

Tiesa, kol projektas dar nepasirodė, daug kas gali keistis, o lemiamą žodį tars Electronic Arts. Vienas iš Respawn įkūrėjų Vince Zampella paaiškino, jog Titanfall nuo pat pradžių buvo sugalvotas kaip išskirtinis minėtų žaidimų sistemų projektas. Aišku, viskas priklausys nuo leidėjo.

Viename iš savo paskutinių žinučių Vince Zampella pridūrė, jog minėtos aplinkybės visiškai nereiškia, kad Respawn Entertainment galutinai atsisako kurti PS4 skirtus žaidimus. Kartu užsiminė, jog kada nors naujos kartos Sony konsolėje pasirodys šaudyklės pratęsimas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (0)