Žaidimas GTA V sukurtas su tikrų gangsterių pagalba (Video)  (5)

Studijos Rockstar Games žaidimų serija Grand Theft Auto visuomet buvo populiari už nuostabų atvirą pasaulį ir neblogą siužetą. Tačiau GTA 5 atveju kūrėjai pasistengė ne šiaip sau: žaidimas padarytas maksimaliai realistiškas. Netgi gangsterius įgarsino tikri banditai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip teigia vienas iš GTA V scenaristų Lazlow Johns, kompanija „pasamdė šiuos vaikinus, kad įrašytų gangsterių balsus, kadangi nenorėjo, jog kažkoks bukas aktorius iš Los Andželo, kuris vaikščiojo į elitinę mokyklą, nertųsi iš kailio, bandydamas pavaizduoti tikrą banditą.“ L. Johns pažymėjo, jog už visa tai nėra nieko blogiau, ir todėl jie tiesiog surado tikrų nusikaltėlių ir paprašė juos sudalyvauti žaidimo herojų įgarsinime.

Tam reikalui Rockstar Games pasamdė specialų verbuotoją, kuris sudaro tikrų gangsterių ir Salvadoro grupuočių. Šie turėjo „kietas tatuiruotes, o vienas iš jų išėjo į laisvę vos prieš keletą dienų.“ L. Johns teigė, kad tai leis žaidimui būti maksimaliai realistišku, kiek tai apskritai įmanoma – juk šiems aktoriams buvo leista improvizuoti. „Jie žiūrėjo į tekstą ir kalbėjo, kad niekada nebūtų taip pasakę, ir tuomet mes leidome sakyti taip, kaip jie iš tikrųjų būtų ištarę šią frazę“, – pažymėjo GTA V scenaristas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(0)
(1)

Komentarai (5)