Paskelbtas įspūdingas vaizdo reportažas iš fiziškai neegzistuojančio pasaulio (Video)  (9)

Sparčiai populiarėjančios kompiuterinės grafikos pasiekimus „YouTube“ kanalo „The DespicableChannel“ prižiūrėtojai dar kartą pademonstravo naujausiame savo vaizdo klipe, kuris sumontuotas iš naujojo kompiuterinio žaidimo „Grand Theft Auto V“ vaizdų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paprastai žaidžiantys šį žaidimą pašėlusiai kovoja su laiku ir neturi kada žvalgytis į JAV San Andreas valstijos, kuri egzistuoja tik menamoje tikrovėje, peizažus ir įvairias gamtos grožybes. Tad „The DespicableChannel“ sumanė parengti pusketvirtos minutės trukmės vaizdo įrašą iš virtualaus šio žaidimo pasaulio ir neskubantiems parodyti gražiausias jo puses.

Nuo vėjo linguojančios medžių šakos, paplūdimio smėlyje praeivių paliekami pėdsakai, dangumi judantys įvairiausių formų debesys, kalnų peizažai, tikroviški saulės atspindžiai nuo pastatų langų, judantys automobiliai – visa tai atrodo labai tikroviškai. Taip tikroviškai, kad kai kuriuos kadrus su San Andreas valstijos kraštovaizdžiais galima palaikyti dokumentinėmis nuotraukomis.

„Grand Theft Auto V“ žaidimas buvo išleistas praėjusį mėnesį. Pirminiais vertinimais, šio žaidimo sukūrimas ir rinkodara kainavo apie 275 mln. JAV dolerių, maždaug tiek pat, kaip ir Holivudo fantastinio filmo „Įsikūnijimas“ (Avatar) gamyba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(22)
(0)
(0)

Komentarai (9)