Profesionalo patarimai: kaip išvengti nuostolių perkant naudotą automobilį?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2013-12-15 10:48
Nors patarimai tikrai naudingi, bet ne naujiena. Dar toks patarimas norint isvengti nuostuoliu, nesikreipti i tokius brangininkus kaip sitie ir kiti, kurie lupa 9 kailius. Garaziniai daro 1,5-2 kartus pigiau (tai yra uz tiek, kad as jau pats nebenoriu to daryti) ir stengiasi kokybiskai nes ju reklama yra is lupu i lupas, todel pasikus marke vienam bus blogi atsiliepimai = prarasti klientai. As nei vienam rimtam servise negavau tikros garantijos, kad dealys buvo kokybisko, kad moku uz tas dalis kas parasyta, neparode nei cekiu, nei dezuciu, darbams kaip taisykle garantijos nera tik dalims atsieit dvi savaites. Nu tai ant kiek durnas klausimas, kam moketi daugiau ir be garantiju.
Anonymous 2013-12-15 11:03
Galų gale juk garažiniai - tai iš tų pačių servisų pabėgę meistrai, kurie užsikniso uždirbti kitiems pinigus. Daro tą patį, kaip „tikri“ servisai, bet žymiai žmoniškiau. Parodo, paaiškina, be reikalo nekeičia detalių, arba būtinai perspėja - atsiklausia, ar keisti kitas, jei pamato kokią bėdą. Dažnai net detales gauna pigiau, su mažesniu antkainiu. Aišku, jei važiuoji pas garažinius, tai negali paskui didžiuotis prieš kaimynus, kad mašiną remontuoji brangiausiame servise
mental1ty 2013-12-15 11:28
Nežinau, ką laikot „rimtu“ servisu, bet šiaip duoda jie tas garantijas, čekius, sąskaitas išrašo. Bet lygiai taip pat jau ir rimtesni „garažiniai“ elgiasi.
Domas1 2013-12-16 07:34
Na bent jau as nezinau tokio gero dar serviso kur butu galima sumoketus pinigus pasikliauti atliktais darbais, paimkime paprasta dalyka bent jau as esu specialiai tai patikrines garsiuose keliuose servisuose (neminesiu kurie del renklamos), bet jog nemoka oro filtro automobilyje pakeisti tai tiesa daugumoje (kur cia problema atrodo ogi po nenuimtos apsaugines "pleveles" nuo filtro bent jau man taip buvo ne karta nutike uzsikiso katalizatorius ir dingo trauka tik pavazinejus apie savaite), pakaitinimo zvakes "pakeicia" duoda atseit garantija max 2sav, o po keliu papildomu savaiciu ziuri kotais nesikuria masina pasirodo ju net niekas nekeite. Jo garazuose tvarkantys yra patikimesni zmones jie visada patars, taip pradedi kalbeti kai po 20 skirtingu servisu nebeiskentes nuvaziuoti i garazus per pazystamu atsiliepimus, nes pinigu i bala nesinori mesti o auto norisi jog butu tvarkingas. Superiniu servisu tokiu kuriuose dirbtu geri meistrai atliktu super kokybiska darba uz priimtina kaina nesu rades, o blogiausia jog yra tokiu irgi servisu kur turi visakerioma gausybe diagnostikos spec stendu bet ka patikrinti, o atvarai auto 1-2val iesko kur cia fiske pajungti kol i googla pats ivedes jiems pirstu parodai, keisti tie man servisai.
Pumper 2013-12-16 08:31
Čia gal daugiau kokio Vilniaus bėdos. Mažesniuose miestuose iškart bankrotas, jei šūdinai dirbsi, todėl ir išdurinėjimų mažiau.