„Google“ kitų metų tikslas – ištobulinta balso paieškos sistema

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Stakta 2013-12-14 21:20
Tarkime einate gatve, jūsų rankos užimtos ir jums reikia greitai surasti informaciją internete – ištariate frazę savo išmaniajam prietaisui ir akimirksniu reikalingą informaciją matote ekrane. Skamba įdomiai:D rankos užimtos tada išsitrauki telefoną, na google gal ir ranku pridės. Šiaip dėl triukšmo pašalinimo, ar negalimą diapazono tiesiog pakoreguoti. Juk tarkim kas bandė HD pokalbius tikrai supranta apie ką šneku Garsas ryškus ir nėra skirtumo kur kalbi viskas girdisi puikiai.
Laisva mintis 2013-12-15 01:56
Kur kas blogesnė situacija susidarys tada, kai tu eisi, kalbėsi su pakeleiviu, o tavo telefonas ir neprašomas ims analizuoti tavo žodžius. O vėliau paaiškės, kad tavo ištarti žodžiai gali būti panaudoti prieš tave patį. Tada jau galėsi ir tylėti, ir neigti, ir mygti apie nieką, bet, deja, bus nepaperkamas liudininkas, įrašęs viską pačiu tau nepalankiausiu momentu. Ir bus visiškai nesvarbu, ar tavo lengvabūdiškai ištarti žodžiai yra tikroji tiesa, ar tai, ką tu iš tikrųjų mąstei, liko tik tavo smegenyse.
Stakta 2013-12-15 12:15
Manau su tokiomis naujovėmis, pradės kilti populiarumas paprastų telefonų. Pereis žmonės ant Nokia 3310 ir panašiu, nors realiai tiek kurie slepia kažką ir dabar po 5 elefonus su prepaid kortelėms nešiojasi