Gandai: „Apple“ jau testuoja naujus 12,9“ „iPad“ su 2K ir 4K raiškos ekranais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2013-12-18 12:38
Manau labai mažai tikėtinas variantas yra ta 12 colių planšetė. Jau standartinis iPad yra palyginus nemažas. Dar didesnė planšetė ne tik būtų didelė, bet ir svorį turėtų palaikyt neblogą.
secret 2013-12-18 12:54
asmeniskai man ipad'as vienas is pirkiniu del kuriu gailiuosi ir niekam nerekomenduoju. niekuo nesiskiria nuo telefono, net operacine ta pati. manau surface 2, kurio galimybes arciau kompiuterio nei telefono, yra visa galva auksciau. ir nei kamera nei ekranas to nepakeis.
lauriuslt 2013-12-18 21:49
asmeniskai as manau, kad jus neturite ipad. Nesivarginsiu rasydamas ipad panaudojimo galimybes man tie kurie turi ipad tikrai dauguma is ju zino.
Ghost_S 2013-12-19 12:22
Jeigu prie ipado yra pretenziju, tai tikrai ne del to, kad IOS yra tokia pati kaip ir iphone. Plansetenuose kompiuteriuose ipad yra auksinis etalonas. Del iphone dar galima pasigincioti.
secret 2013-12-19 13:11
su mano ipadu dabar zaidzia tik 16men dukra, kuri tik stumdo ekrana i kaire i desine. jo galimybes tiek pat ribotos kiek ir telefono appsu. vienintelis pranasumas baterija. gal galetum pasakyt kokiu funkciju neisnaudoju?
Ghost_S 2013-12-19 16:37
Gal gali plačiau ko tu tikėjaisi iš ipado ir kokius tavo lūkesčius jis nepatenkino?
dimaxlt 2013-12-20 08:47
Prajuokinai. Jeigu tavo naudotos funkcijos apsiriboja "ekrano stumdymu į kairę ir dešinę", kaip suprantu šią "funkciją" naudoti išmokinai ir dukrą tuomet plačiau diskutuoti nematau prasmės, nes šiuo atveju ne plančetė kalta - vienareikšmiškai. Lygiai taip pat galima būtų sakyti, kad PC CD-ROM įrenginys patogiai atlieka kavos laikiklio funkciją, tačiau dėl "ribotų galimybių" daugiau jokios naudos nesuteikia DD
secret 2013-12-20 13:25
nu tai pasakyk skirtuma genijau! sapalioji apie kavos laikiklius. http://www.apple.com/uk/iphone-5s/features/ http://www.apple.com/uk/ipad-air/features/ dabar susirask skirtumus, nes net apple nesamones raso. a7 procesorius - abu, isight kamera - abu, app'sai is tos pacios "apps store" parduotuves, kurie ir and ipod 3rd generation veikia. ultra fast wi fi, face time hd ir t.t. iphone dar ir pirsta gali skanuot, esu tikras cia sekanti ipad'o inovacija bus. operacine iOS7 ant abieju irenginiu. iphone'as kainuoja daugiau nei ipad'as nebepriezasties - nes turi dar ir skambinimo funkcija. Abu mobile devices, net narsant internete krauna mobilias versijas, nors ekranas and ipad full hd. jei butum salto proto ir i daigta ziuretum kaip i daigta, o ne kaip avis i karve, tai pamatytum, kad ten jautis ir pieno neduoda. sitas irgi topinis "iPad Air is the perfect everyday companion. Because it comes with apps that help you do the everyday things you love to do, like check your email, talk to Mum over FaceTime or consult Siri to settle a bet. " surface bent i kompa panasiau, gali redaguot ir exel filus lygus su lygiu kaip and win. asus t100 plansete, jei taip gali vadinti dar ir su win8 veikia. kai ipad'as tures operacine kaip macbook'as ar macpro, tada pilnai sutiksiu, kad daigtas vertas demesio. kaip ir sakiau, tarp ipad ir iphone tik baterija skiriasi. kas turi tas zino.
Paprastas_zmogus 2013-12-20 14:03
Tai nori pasakyti, kad tau redaguoti excel failus yra "everyday thing you love to do" ? Iš tikrųjų, jei reikia, kad galima ir ant iPad'o redaguoti excel, word failus be didesnių problemų. Bet jeigu tu apie daiktą sprendi tik pagal vienintelį kriterijų "ar redaguoja excel?", tai tada visiškai ne tau reiktų apie iPad kažką kalbėti
secret 2013-12-20 14:16
ghost, pirma mintis buvo, kad pakeis mano macbookpro, nes siaip apple produkcija esu patenkintas. daug keliauju, todel mazesne alternatyva butu man lb patikus, tiek del svorio, tie del patogumo(dydzio). pirkau antra ipad'a, nes pirmas net neturejo kameros, kuria naudoju per skype bendraudamas su seima, kai bunu isvykes. Esam didele tarptautine logistikos kompanija ir kiekvienas filialas kas 24h pateikiam veiklos ataskaitas. gali buti furos gedimas, paveluotas pristatymas ir t.t. viskas pateikiama excel pavidalu su diagramom, koeficientais islaidom per km ir t.t. buvo galima pasidomet visu tuo ir pries perkant, bet ir nusipirkau oro uoste ekspromtu. issipakavus ir ijungus buvo kilus mintis mest and zemes ir grazinti, bet cia jau ne mano stilius. taip ir liko, o dabar tapo vaiko zaislu. gal ir patogus gulint lovoj paskaityt naujienas, bet man tada ir laptopas netrukdo. filmai ir panasiai - naudoju tv. kadangi tikejausi labiau kompo, tai tikejausi ir to pacio interneto narsymo kaip normalaus kompo, o ne mobilios versijos, kur dar kai kuriais atvejais reikia ir app atsisiusti. panasus jausmas lyg pirktum telefona, o gautum mp3 grotuva geriau pagalvojus, ipadas ir yra mp3 grotuvas tik didesnis
secret 2013-12-20 14:29
paprastas zmogau, telefone irgi gali atsidaryt excel faila ir labai minimaliai redaguot. yra tam skirtu appsu, kelis pats isbandziau. man buvo nepatogu. gal ir tiesa pasakei, keikia tie kas nezino kuo jis gerai, todel ir sakau is savo asmenines patirties, kad draugam jo nerekomenduoju, gal as ir nezinau, kuo jis gerai, bet zinau, kuo jis negerai man. jau geriau tada kaip sakiau asus t100 ar kazkas panasaus, bet is jusu ne vienas ir nesugebejo pasakyt, kuo jis gerai ir pateikti bent kelis pavydzius, kodel iphone'o telefono savininkas turetu pirkti dar ir ipad'a.
secret 2013-12-20 14:52
net irasius klausima i google "whats the difference between iphone and ipad" jau meta suggestion, kas tik patvirtina, kad zmones iesko skirtumu. jei pradedi gilintis, randi daugiau panasumu nei skirtumu. nuorodas istraukiau tik tam, kad bent kazkuo pagrysti savo zodzius, kai tuo tarpu jus tik zodziais metotes. http://www.differencebetween.net/object ... nd-iphone/ http://ipod.about.com/od/ipadcomparison ... -touch.htm gal interneto tiekejai ir galetu pasakyt, kam labiau naudojamas vienas ar kitas irenginys, bet cia ir protingu labai but nereikia. jei esi namie, tai pasta pasitikrinsi ir per ipa'da, jei kur mieste, tai telefone. i kelione, kaip kam. net ir is itunes nusipirkes filma turi ji atsisiusti, kad keliones metu lektuve galetum pasiziureti, oro uosto wifi nevisada nemokamas o ir greitis nevisada ispudingtas (tenka filmais pasirupinti namie). kaip bebutu, asmeniskai man, vienas is pirkiniu, kuriu man nereikejo.
moo 2013-12-20 15:27
Sutik, yra daug patogiau kai kuriuos dalykus daryti ~3x didesniame ekrane. Skaityti, naršyti, žiūrėti video ir pan. tad skirtumas ir privalumai (tam tikrose situacijose) akivaizdūs - ekrano dydis. Na o lūkestis buvo gauti mažą, bet pilnavertį kompiuterį, todėl ir esi nepatenkintas - čia jau reikėjo domėtis prieš perkant.
Benas_v 2013-12-20 15:35
Jai kiek pasidometum, galetum isigyti Iwork paketa kuriame yra pilnavertis apple ofiso paketas page, number, keynote (alternatyva word, powerpoint, exel). Taip pat juo galima naudotis online butu per narsyke https://www.icloud.com (jungtis savo id). O jai tai netenkina yra MS mobilus ofiso paketas https://itunes.apple.com/us/app/office- ... 64041?mt=8