Visas automobilio gamybos procesas – kelių minučių filmuke (Video)  (0)

Kaip surinkti automobilį per kelias minutes? Tai galite pamatyti vaizdo klipe, kuriame telpa visas „Seat Leon ST“ gamybos procesas. Klipas buvo sumontuotas surinkus filmuotą medžiagą iš kamerų, kurios buvo įtaisytos ant skirtingų automobilio dalių, robotų ir surinkimo linijos. Jame rodomas naujojo modelio surinkimo procesas yra pateikiamas iš originalių ir netikėtų perspektyvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiau nei 2000 robotų ir 14 tūkst. darbuotojų prisideda prie ispaniškojo kompaktinio universalo „Leon ST“, surenkamo Martorelio gamykloje Barselonoje, gamybos. Pro šios gamyklos vartus kasdien išrieda po du tūkstančius automobilių, eksportuojamų į daugiau nei 75 pasaulio šalis, kur kompanija turi savo atstovybes.

„Seat Leon ST“ naudojamų laidų ilgis iš viso siekia 1 580 m, o pats automobilis nuo gamybos pradžios iki išvažiavimo pro gamyklos vartus nuvažiuoja 6 kilometrus. Naujojo modelio kėbului sunaudojama 20 kg dažų.

Ispanijos automobilių kompanijos Martorelio gamykla šiuo metu gamina dešimt skirtingų modelių. Ši nuo kitų Ispanijos gamyklų skiriasi didžiausiu čia dirbančių moterų procentu (22 proc.).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(10)
(1)
(0)

Komentarai (0)