„Bitcoin“ kainų kadrilis: kaip tik pareiškimas, taip ir pasikeitimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2014-01-07 09:13
Va cia ir didziausias minusas, kad manipuliuoti per lengva bitkoinais...
azotas 2014-01-07 12:17
O kam tiek vargo su tais bitkontais? Ta prasme ne paprasciau atsiskaityt su paprastais pinigais.? Dabar cirkas gaujas eini i banka padedi pinigus paskiau vel eini i interneta ieskai kas tau juos galetu parduot tada lauki kol tau juos perves ir tik tada tu jais galesi naudotis.Ir tai gaves juos negali but garantuotas,kad kita diena ju verte nesumazes keliolika kartu.
Verslininkas 2014-01-07 15:10
tai jeigu kazkam patogiau atsiskaitinet tai ir atsiskaitineja, bitcoinai yra skirti ne tam, bent jau kol kas, kol nera ismininti visi bikoinai jie yra ziauriai spekuliuojami, net ir neaisku kas nutiks kai jie bus ismininti visi, esme yra tokia, kad spekuliantams ikisus keliasdesimt milijonu doleriu, ir paskleidus kokiu nors gandu bei pakilus bitkoinu kainai, jie uzdirba milijonus, tai yra sistema, visa rinka laikosi ant top10 pardaveja, kurie tuo paciu ir supirkineja bitkoina, ir tai yra milziniski pinigai, is to daromi dar didesni pinigai, kazkas sedi minina o kazkas spekuliuoja.
vanduo4 2014-01-07 17:00
- Kas galetu paaiskinti kaip ta verte priklauso nuo vartotoju pasitikejimo valiuta? Koks ten pasitikejimas jeigu paleido kazkokius gandus ir verte pasikeite? - As suprantu, kai parduodi batus uz 100. Jeigu klientu daug, kaina gali pakelti, bet irgi tai yra ribotos galimybes (reali verte). Jeigu neperka - leidi zemyn. O kaip su BTC? Tipo staigiai perka ir staigiai parduoda uz tai taip svyruoja verte? - Speju, kad ne. Tai kas tada nustato ju verte jeigu kazkokio vieno ju savininko (leidejo) nera?!.... - Gal dar yra koks nors kalkuliatorius kuris parodu BTC verte? Vadinasi yra kazkas kas manipuliuoja jo verte ir tas BTC visiskai NERA nuo nieko nepriklausomas.
afor 2014-01-07 20:24
is straipsnio supratau, kad daugiausia BTC turintis zmones/kurejai. pamokejo Zyngai, kad sukelt dar viena burbula. ir toliau lobt. taskas
immortallt 2014-01-07 21:46
Na įsivaizduokit, yra koks neva menininkas, kuris dar neaišku, ar bus pavadintas genijumi, ar drobės gadintoju. Taigi paveikslus po truputį perka ir tik vos kur nors bent kiek neigiama naujiena, staigiai puola nusimetinėti. O patys vis varo kaip tai nuostabu. Panašiai ir čia. Yra siauras ratas žmonių, kurie arba tikisi praturtėti, arba sukūrė, kad praturtėtų, arba labai gerai pavyksta kilnoti iš kriminalinės veiklos įgytus pinigus.
sigun 2014-01-07 22:06
Atėjo nauji 100K turtingų kinų, kuriems norisi apeiti valiutos limitą ir BTC kaina pakilo.