Išmanieji telefonai jau lenda po kelnaitėm (Video)  (0)

Las Vegase (JAV) vykstančioje buitinės elektronikos parodoje „CES 2014“ lanktytojų dėmesį atkreipė neįprastas išmaniųjų telefonų priedas: tai bendrovės „OhMiBod“ pagamintas „Bluetooth“ įrenginys, kukliai vadinamas masažuokliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak bendrovės atstovų, „blueMotion“ pavadinta naujovė skirta intymiam poros bendravimui sustiprinti tais atvejais, kai partneriai yra toli vienas nuo kito. Laimė, interneto amžiuje fizinė atskirtis dažnai praranda savo prasmę, jei tik po ranka yra išmanieji telefonai ir jų belaidžiu ryšiu valdomi priedai.

Jei toli vienas nuo kito esantys įsimylėjėliai iki šiol telefonais galėdavo tik kalbėtis ar susirašinėti, „blueMotion“ padės jiems ir prisiliesti nuotoliniu būdu, skelbia „Dailymail.co.uk“. Tokių prisilietimų niekas nepastebės: „blueMotion“ „masažuoklis“ turi būti paslėptas dailiosios lyties apatiniuose drabužėliuose, sakoma pranešime.

„blueMotion“ „Bluetooth“ ryšiu prisijungia prie išmaniojo telefono, į kurį mobiliuoju internetu toli esantis širdies draugas panorėjęs gali pasiųsti valdymo komandas, sakoma pranešime. „OhMiBod“ bendrovės steigėjos Suki Dunham teigimu, „blueMotion“ griauna skaimeninio amžiaus sukurtus virtualius barjerus skatindamas poras išnaudoti technologijų siūlomas galimybes ir sąveikauti per atstumą ne tik emociškai, bet ir fiziškai.

„Android“ ir „iOS“ operacinėms sistemoms skirta „blueMotion“ aplikacija leidžia nuotoliniu būdu įjungti vibruojantį „blueMotion“ varikliuką ir jį valdyti pasirenkant norimą stiprumo ir ritmo režimą. Tokius režimus galima susikurti patiems, tad, pasak „blueMotion“ gamintojų, jų įvairovė praktiškai beribė.

Pranešama, kad, naudojant „blueMotion“ aplikaciją, galima įrašyti partnerio balsą ir susieti jo įrašus ar norimą muziką su konkrečiu vibracijų režimu. „blueMotion“ galima valdyti sensoriniu telefono ekranu.

Skelbiama, kad šį „diskretišką priedą“ JAV bus galima įsigyti nuo kovo mėnesio, „blueMotion“ kainuos 129 dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(8)
(0)
(1)

Komentarai (0)