CES 2014: virtualios realybės akiniai Oculus Rift gavo naujų galimybių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gazas 2014-01-10 19:03
nu bent viakai gales raumenys uzsiauginti ant kaklo ;DD bet sugadinti akis. nieko gero dar tie akiniai. tik paprastas vaizdo sukiojimas. itariu pradzioje reikai nustatyti akiniu centra ir tiek. o po to vartydams juda vaizdas. paskuj gal dasus kad reikai imontuoti uz akiniu kamera dar viena ..
nondescript 2014-01-10 23:47
Kolkas geriausi (ir pigiausi) VR akiniai iš visų, o jų būta tikrai nemažai. Jokio centro nereikia nustatinėti: It uses a combination of 3-axis gyros, accelerometers, and magnetometers, which make it capable of absolute (relative to earth) head orientation tracking without drift. Matai ne šiaip vaizdą, o "į gylį", nes abiem akims paduoda skirtingu kampu, garsas suround, aplinkos visiškai negirdi, o jei dar dar pridedi takelį ir ginklus išvis nekalbu: http://www.youtube.com/watch?v=dP48cLFeBms
salemas5 2014-01-11 00:28
o dabar pagalvok jei kas sumastytu koki siaubeka palosti. Psihuske ciuju suvarytu juodai D
Borland 2014-01-12 18:24
Bandžiau tuos akinius tai visai patiko. Buvo paleistas ale žaidimas - karuselė, tai vietomis kur reikia kristi, net pusiausvirą prarandi ir griūni, norisi už ko nors užsikabinti. Kiek girdėjau kalbant, tai jei žaidi atsisėdus, pradeda pykinti, nes tiesiog smegenys nesupranta kas vyksta, t.y. pagal vaizdą kūnas tavo turi svyruoti ar panašiai, tačiau smegenys to kūno svyravimo neaptinka. Žodžiu gera smegenų apgaulė ir labai tikroviška, tik klausimas ar sveika Pažaidus ką nors kelias valandas turbūt atbukintum savo smegenis.