Šeši požymiai, rodantys, kad jūsų telefoninių pokalbių gali būti pasiklausoma

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SkylineDiT 2014-01-13 10:46
Man įdomu ar jie yra girdėję apie ekranavimą. Dėl kitų punktų nežinau kiek yra tiesos. Na nebent tavo telefone yra įdiegta kenkėjiška programinė įranga, tokiu atveju tiktų. Nes pokalbiai pasiklausomi kitaip
vvv2 2014-01-13 11:00
- Visiškai legaliai ir viešai šiandien yra pardavinėjamos "sekimo programos", kurios skirtos buitiniams tikslams ir jas reikia pačiam įdiegti į telefoną. Jos dirba fone ir pasižymi čia surašytais požymiais. p.s. .. na o spec. tarnybos gali panašias programas įdiegti nuotoliniu būdu, aišku tik tu privalai jiems būti kažkuo "įdomus". Be šio "legalaus" sekimo jau yra sukurtas piratinis, kai sekimo programa platinama kaip mobilusis virusas.
StN 2014-01-13 13:21
Mano senas telefonas pradėjo panašiai elgtis nuo praeitų metų vidurio. Laikydavo bateriją 2 dienas, po to pradėjo laikyt 1 dieną, pradėjo nesąmones krėsti, įsijuginėt ekranas randomly, lagint iš lempos, lėtai veikti ir t.t. Nusipirkau naują telefoną, problemų lyg nėra, o senam telefone (android'as) wipinau visą rom'ą ištryniau viską kas ten buvo ir įrašiau naują rom'ą, ko pasekoje jis veikia vėl 2-3 dienas ir nelagina/nedaro nesąmonių.
audrius537 2014-01-13 17:49
Tuo androidas ir pasižymi, jog lagina. Iš pažįstamų kas perėjo ant ios arba windows phone( tame tarpe ir aš) dėl to, kad lagindavo.
HiTech 2014-01-13 21:18
Išsikraudavo anksčiau laiko, lagindavo, išsijunginėdavo, traškėdavo pokalbio metu Manau turėjau "draugelį" kitame laido gale Perėjau prie WP8, ir arba nesiklauso dabar manęs arba tikrai wp8 veikia begalo sklandžiau. Tik va vienas didelis minusas, reikia konvertuot video failus (avi, xvid ir t.t.) į mp4, nes kitaip nerodo. Gal žinote kokį playerį, kad tiesiogiai leistų žiūrėt telefone?
vvv2 2014-01-14 10:48
- Pamaniau gal ne visi žino: a) Pokalbių sekimui nereikia jokios papildomos įrangos, tokie sekimai vykdomi serveriuose. b) Iki šiol visi ryšiai tarp mobilių daromi tik per serverį, nors būtų visai nesunku įdiegti tiesioginio ryšio funkciją. c) Čia aprašytas sekimas vadinamas pasiklausymu/pafotografavimu kai mobiliakas tiesiog guli ant stalo, gali būti net išjungtas, juos galima tyliai (silent) įjungti.