Oficialiai pristatytas 100dB garsiakalbį turintis „Sony Xperia E1“  (8)

Kompanija „Sony“ ir toliau didina savo „Xperia“ išmaniųjų telefonų šeimą ir šį kartą pristatė naująjį „Xperia E1“. Tiesa šis įrenginys nepasižymės ypatingomis techninėmis savybėmis ir neturės pačio greičiausio procesoriaus ar aukščiausios raiškos ekrano.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas išsiskirs savo galingu garsiakalbiu, kuris pasak „Sony“ galės skleisti garso bangas net 100dB stiprumu. Kaip jau supratote telefonas bus skirtas muzikos klausimui, todėl turės tokių įmantrybių kaip dainos perjungimas papurčius telefoną bei naujausią „WALKMAN“ programėlę. Tuo pačiu muzikos fanatikai gaus ir 30 dienų nemokamą priėjimą prie Sony Entertainment Network muzikos transliuotojo paslaugų.

Telefonas, kuris nekonkuruos su naujausiais „Xperia Z1“ ar „Xperia Z“, todėl „Sony“ nusprendė sugrįžti į praeitį ir panaudoti silpnesnius komponentus. Reikiamą informaciją vartotojai galės matyti 4 colių įstrižainės 800 x 480 raiškos ekrane, o pagrindinį telefono darbą atliks 1.2Ghz taktiniu dažniu galintis veikti procesorius.

Nors telefonas skirtas muzikai, tačiau ją galėsite talpinti tik 4GB vidinėje atmintinėje, o veikiančios programėlės naudos 512MB darbinę atmintį. Keista, tačiau microSD korteles lizdo taip pat nerasite, todėl „Sony“ teigimu visą muziką turėsite klausyti iš debesų tipo talpyklos.

Kiek netikėtai, šiame telefone vartotojai galės naudoti dvi SIM korteles vienu metu, o pirkdami šį įrenginį galės pasirinkti iš baltos, juodos ir violetinės spalvų.

Priminsime, jog minėtas Sony flagmanas „Xperia Z1“ pardavinėjamas ir Lietuvoje - čia galite peržiūrėti telefono charakteristikas ir kainą. Sprendžiant pagal charakteristikas, tikėtina, jog „Sony Xperia E1“ kainuos mažiau nei „Xperia Z1“, tačiau kiek tiksliai, kol kas neaišku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(38)
(0)
(35)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: