Remedy ketina ištrinti ribas tarp televizijos ir žaidimų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

skirmukz 2014-01-19 11:16
atrodo visai idomiai.
Tarkvinijus Išdidusis 2014-01-19 12:15
Aš vis dar laukiu, kada "Remedy Entertainment" kompiuterinį žaidimą "Alan Wake 2" išleis. Pirmoji dalis labai patiko. Tada pirmą kartą žaidžiau tokį žaidimą, kur žaidimas-televizijos serialas buvo. Istorija buvo labai "Tvin Pyksiška". Buvau sužavėtas. O iš to, kas čia parašyta, tai "Remedy" grįžta prie "Max Payne" 1 dalies ištakų, tik, turbūt, įvilks į kitus rūbus.
Moribus 2014-01-19 15:38
Jei patiko Wake, tai tikrai patiks ir farenheit.
Tarkvinijus Išdidusis 2014-01-19 17:58
Taip, teko žaisti ir "Indigo Prophecy". Neskaitant valdymo, siužetas patiko.
vanduo4 2014-01-20 01:06
Nieko nesupratau. Kaip sokinejimas laike TV sulygins su zaidimais?
Tarkvinijus Išdidusis 2014-01-20 10:00
Ne šokinėjimas laike, o kompiuterinio žaidimo formatas. "Remedy" šį kompiuterinį žaidimą darys "Alan Wake" formatu, tai reiškia, kad žaidimas bus suskirstytas į serijas (tarkim kokias 12 (pilnas sezonas)), video intarpai bus filmuojami su tikrais aktoriais, o pagal tuos aktorius, kai bus jau "geimplėjus", bus kuriami jų trimačiai modeliai ir perkeliami į žaidimą. Šokinėjimas laike tėra tik vienas "geimplėjaus" elementų. Kaip ir sakiau, grįžtama prie "Max Payne" 1 ištakų. O ir pagrindinis veikėjas yra apsirengęs beveik panašiai.
vanduo4 2014-01-22 18:57
- Nezianu, kodel bet "Max Payne" man nepatiko. Atrodo sugeba daug, bet kazkoks nuobodus panasiai kaip "Assasin Cread". Visa laika darai ta paty standartiskai. Pvz.: "Hitman" - situacija visada keiciasi. Netgi uzduoties vykdymo variantus gali pasirinkti.
Tarkvinijus Išdidusis 2014-01-22 20:54
Na, čia jau skonio reikalas. "Max Payne" 1 šiaip asmeniškai aš tai žaidžiau dėl istorijos - detektyvo žmona yra nužudoma keleto narkomanų, kurie gatvėje gavo dozę naujos rūšies narkotiko nuo kurio smegenėlės pasisuka. Nuo to laiko detektyvas pasineria į alkoholio liūną, iš pavyzdingo tampa "bad cop", susivienija su kai kuriais kriminalinio pasaulio autoritetais, kad pasiektų savo kerštą. Kas dėl monotonijos, tai tu teisus. Žaidimas, palyginti su dabartiniais, tikrai buvo monotoniškas, tačiau, gi jam daugiau nei vienuolika metų man rodos. Tai tais laikais ir su "garažiniu biudžetu" žaidimas buvo ohoho koks Kas be ko, bet man labai nepatiko "Max Payne" 3, nes priminė tuos Holivudo "blokbasterius" su Stalone, Vilisu, Švarcnegeriu ir pan. aktoriais, kur vienas žmogus prieš visą armiją (dargi palaikomas vien alkoholio ir nuskausminamųjų (nors pastarasis variantas buvo ir pirmosiose dalyse, tik, kad taip nesijautė "vienas prieš visą armiją" siužeto)).