Kodėl „Linux“ yra trečioji žaidimų platforma

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gedis 2014-01-27 10:11
Atmetus vartotojus,kurie priklauso nuo gausybės žaidimų,kurie tikrai win terpėje yra geresni,bei keletos programų skirtų profesionaliam naudojimui,linux pilnumoje tinka namų vartotojams.Dar pridėčiau,jog linux skatina vartotojų mąstymą,kadangi ne viskas padaroma spaudant next,o reikia kartkartėm ir pamąstyti.Bet aišku čia jau kiekvieno asmeninis reikalas.Jei patinka win,bei ieškoti,kaip naudoti programą jos neperkant(pirataujant),ar turint daug pinigų ir perkant viską,prašom.Man asmeniškai patinka laisvė,kuria galiu naudotis pritaikant sistemą būtent sau,o ne pačiam prisitaikyti prie pasiųlytos sistemos.
Salamandras 2014-01-27 10:40
ps4 or ps3 žaidimai kurti bsd sistemai. Tai jei kūrėjai tingi padaryt smulkius pakeitimus, kad veiktų ne vien ant ps konsolių, tai galėtų kas padaryt, kad tuos žaidimus linux palaikytų. Ir žaidimų problema išsisprestų.
algiuz 2014-01-27 17:08
Vienas blogesniu skaitytu straipsniu. Autoriau, jei nieko nezinai apie linux, tai geriau isvis nerasyk ir palik parasyti straipsni tiem, kurie zino. O tai jau technologijos.lt uz delfi blogiau darosi su blogai pateikiamais faktais ir isviso beverciais straipsniais.
vvv2 2014-01-28 10:48
- Po skiriamųjų ženklų (kablelių) būtina naudoti tarpą. - OS ar kokios kitos programinės įrangos naudojimas be licezsijos yra tik smulki (kelių šimtų litų) vagystė. Palygink sumą su apiplėštais Lietuvos bankais. Piratavimas yra verslas (biznis), kuomet gaunamas pelnas platinant programinę įrangą be licensijos arba padirbtų licensijų platinimas už pinigus. Žodžiu tipiškos linux'istų fanų klaidos, pirma reikėtų mokyklą baigti (o gal tik prisiminti?)..
elcucuy 2014-01-28 12:48
Tu taip save pateisini ir guodi, kad softą nelegaliai naudoji. Iš pradžių pradedi nelegaliai nemokamas dainas iš neto siųsti, po to pereini ant nelegalaus softo - pradedi nieko blogo nebematyti savo nelegaliuose veiksmuose ir vogi tiesiogiai pinigus iš žmonių - kas pasakys, kuri iš nuodėmių yra mažiau bloga - bankai bent teisėtai tai daro. Bankuose ir seime dirba šikniai, nes trūksta tokių idealistų kaip linux'istai.
Simplicity 2014-01-28 13:04
Idealistai linux'istai turbūt dangaus mana minta ir yra visiškai atsparūs visoms žinomoms mirtingųjų pagundoms (na, gal tik išskyrus alų )? Net ašara ištryško Winde turbūt irgi jums tik tam reikalinga, kad galėtumėt tik legalų softą ir žaidimus ant jo sukti? Asmeninių kompiuterių rinkoje STEAM yra neabejotinas lyderis. SteamOS yra Valve bandymas atimti gabalą vartotojų iš žaidimų kompiuterių (konsolių) gamintojų. p.s. Vakar bandžiau SteamOS ant virtualios mašinos paleist. Viskas baigėsi nesėkme. Išbandžiau abu parsisiunčiamus archyvus, bet pirmasis (RESTORE) kimba ties 10%, o antru atveju viskas baigiasi Gnome aplinkoje, SteamOS man nepasileidžia, Steam įdiegti neleidžia.
Deviltry 2014-01-29 19:35
. Taip kad Linux ant desktopo čiulp ir nereikia kliedėti su savo galvojimais ir jau gerus 10 metų beverčius jaunų nerdų idealistų mergiokiškus klykavimus apie laisvę ir customizability. Linux skatina mąstymą, bet kaip susiveikti 150 litų per tris metus operacinei sistemai - nedašunta. /facepalm
Deviltry 2014-01-29 19:37
Smulkius pakeitimus? Visą grafinę posistemę nuportinti į OpenGL... Ir dėl ko? Kad visi penki Linux vartotojai nenupirktų, nes žaidimas ne open source? :D :D :D