Pirmasis BMW, varomas priekiniais ratais (Video)  (15)

BMW atskleidė pirmąją naujojo 2-serijos „Active Tourer“ informaciją ir nuotraukas. Šis vienatūris bus pirmasis BMW, varomas priekiniais ratais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujokas sukurtas pagal BMW grupės UKW platformą, kuri debiutavo pernai su trečios kartos „Mini“ hečbeku. 2-serijos „Active Tourer“ taip pat bus pirmasis šios markės automobilis, turintis trijų cilindrų variklį – turbininį 1.5 l benzininį motorą, kuris taip pat siūlomas ir „Mini“ pirkėjams.

Naujasis BMW 2-serijos „Active Tourer“ oficialiai debiutuos Ženevos automobilių parodoje kovo mėnesį. Numatoma, kad jis konkuruos su „Mercedes-Benz“ B-klase.

Nors naujasis 2-serijos „Active Tourer“ nuvils tradicinius BMW gerbėjus, kurie vertina šios markės modelius už sportines savybes, tačiau kompanijos teigimu, šis modelis yra atsakas į situaciją Europoje, kur pirkėjai pereina iš didelių sedanų segmento ir dairosi mažesnių automobilių.

2-serijos „Active Tourer“ bus 4,34 m ilgio, 1,8 m pločio ir 1,55 m aukščio, važiuoklės bazė sieks 2,67 m. Bagažinės talpa sieks 468 l, o nulenkus galines sėdynes ji išaugs iki 1510 l.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: