Nauji automobiliai 100 km netrukus turės nuvažiuoti su 4 litrais benzino

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SILORAKAS 2014-02-26 13:13
1.Pats rasai, kad HHO ir metano mišinys, o po to kad išmetamas vanduo. Jei jau turime metana CH4, tai galutinis degimo produktas vistiek bus CO2 (ir žinoma vanduo). 2. Kaip suprantu parduotų auto pateikta statistika: visi gamintojai turi labai "ekologiškų modelių" ir taip vadinamų "sport" variantų (dažniausiai prabangesni auto).
mindulis 2014-02-26 13:24
G-gas. Kuri gamina Audi, metano yra maisma labai maza koncentracija. Ju pagrinda sudaro HHO dujos. Tad, Jus teisus, ismetamose dujose yra ir CO2, taciau jo kiekis yra labai ir labai mazas. Beje, mano automobilis, su kuriuo vazineju po Europa yra dujinis. Tradicines automobilines dujos i atmosfera ismeta kelis kart maziau CO2 nei benzininiai, ar dyzeliniai varikliai ir netgi maziau, nei elektromobiliai. Kode? O gi todel, kad elektromobiliu baterijoms gaminti reikalinga labai auksta temperatura ploksteliu gamybai. Taip pat elektrolitas, kuriuo uzpilamos baterijos, taip pat yra didziulis nuodas - rugstis. Ka jau kalbeti apie ju utilizacija. Be to elektromobilioai naudoja elektra is tinklo, kuri gaminama naudojant Atomine, Silumine, Hidro ir t.t. elektros gaminimo sistemas. Be to, elektromobilis priverstas vezti dar ir baterijas, kurios sveria po kelis simtus kilogramu. O tai = visam ekipazui, kai tuo tarpu vidaus degimo variklis sveria, kaip vienas zmogus, o jo iranga, kaip daili panele. Vadinasi sutaupytos mases turime dar trims zmonems auto.
geras1448 2014-02-26 16:09
1200 pinigų pigiau per metus ... Bet kai tiek elektronikos pridės, tai kai reiks sumokėt už kokios dalies pakeitimą trijų metų santaupas (tuos 1200eur*3) tai vartotojui nei velnio pigiau nesigaus negu dabar tą automobilį išlaikyt. Na tai gal bus kaip ir dabar tas išlaikymas bendrai paėmus, bet oras švaresnis galbūt bus europoj. Ir dar labai įdomu kiek tie automobiliai ištems, nes vokiški, kiek, žinau net iki 1mln. kilometrų prasisukdavo.
immortallt 2014-02-27 02:19
Mindulis, tu žinai kaip gaminamos automobilinės dujos? VDV mašina skiriasi tik variklis, kuris sveria neva 60-70kg? O gal greičiau kokiais 500kg, jei atmesime akumuliatorių? O šiaip jei taip viskas būtų nuostabu su šia HHO ir CH4 technologija, tai kodėl dar masiškai nepaplito?