„Bitcoin“ supynės: 9 kartus sumažėjusi valiutos vertė nustūmė „MtGox“ biržą prie bankroto slenksčio

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MindaugasV85 2014-02-26 12:44
Ot gerai. Nėr čia ko "biznio daryt" iš gero produkto, t.y. bitcoin'o. Jeigu ši valiuta būtų naudojama pagal paskirtį, t.y. atsiskaitymui už prekes ar paslaugas, ir nebūtų keitimo į "grynuosius pinigus", tai ir toliau sėkmingai reguliuotųsi savo pačios vertę. O kai prisiveisė gudragalvių vadybininkų, siekiančių iš to pasipelnyti, tai ir pradėjo griauti "natūralius" procesus, ko pasekoje vieni tapo milijonieriais "iš oro", o kiti bankrutavo. Ir tegul bankrutuoja - nėr čia ko gerai gyvent kai nesukuri jokio produkto!
Hm 2014-02-26 13:41
- tiesiog stebūklai: niekas pavirto į nieką... Kai tik prasidėjo reklaminė kampanija žiniasklaidoje, pasijuto ir svilėsių kvapas... subinės tai jau degė...
ovdsm 2014-02-26 14:13
straipsnio antraštė neatitinka tikrovės. būtent mtgox problemos, kai iš jų galimai buvo vagiama, privedė juos prie bankroto ir BTC kainos kritimo 9 kartus jų biržoje. tai, be abejo, sudavė smūgį BTC kainai ir kitose biržose, tačiau smūgis buvo gerokai švelnesnis ir biržos jau pradeda po to atsigauti.
kafkasque 2014-02-28 03:52
yra teorija, kad jau senai ta ataka (malleability ataka) buvo zinoma ir naudojama hackeriu, ir kad mt.gox jau labai seniai prarado daug pinigu ir veike kaip koks bankas, turedamas tik frakcija visu pinigu, bande per laika is mokesciu grazint... bet dabar neseniai dar apvoge ir siaip USA valdzia lipa ant kalnu, lygtais yra aresto orderis mt.gox savininkui
Audrius 2015-10-15 12:36
Galetu ir daugiau apie bitcoin parasyt, ten tiek daug visko vyksta. Butu proga liaudziai kazka prasmingo suzinot, ne vien tik gandus apie rusijos ir amerikos ginkluote..