Samsung išsikvėpė, bet nekapituliuoja: Apple „sutriuškinimas“ perkeltas iš 2014-ųjų į 2015-uosius metus  (2)

Dar ne taip seniai kompanija Samsung buvo pareiškusi, kad padarys viską, kas įmanoma, kad Apple būtų nustumta nuo planšetinių kompiuterių lyderio pjedestalo jau 2014 m.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

P. Korėjos kompanijos vadovybė naujų planšetinių kompiuterių gamybą paskelbė prioritetine kryptimi. planšečių gamybos apimtis buvo planuota padidinti nuo 40 mln. iki 100 mln. vienetų. Tiesa, atėjus naujiems metams Samsung vadovybė pradėjo kalbėti daug atsargiau.

Puslapio ZDNet žurnalistams pavyko pabendrauti su Samsung mobilaus padalinio vadovo. Buvo pasiteirauta apie ketinimus didinti planšetinių kompiuterių gamybą sparčiau, nei tai demonstruoja rinkos vidurkis – daugiau prognozuojamų 20 proc. per metus.

Šiemet Samsung vadovybė žada aplenkti Apple jau 2015 m. Ką gi, tikslai visuomet gali būti koreguojami, šiais laikais tai neišvengiama. Jei Apple iki šiol kontroliavo apie 30 proc. pasaulinės planšetinių kompiuterių rinkos, tai Samsung tenkinasi maždaug 22 proc.

Ekspertų teigimu, reikia skirti nemažai laiko ir jėgų, kad atsilikimas nuo rinkos lyderio būtų panaikintas. Juo labiau, kad teks konkuruoti su visa galybe pigių planšetinių kompiuterių gamintojų.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (2)