"Air Multiplier": be propelerio ir beveik be garso

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2014-03-07 10:53
Aha... O tai vis gi, kokiu principu jis veikia? Nes straipsnyje daugiausiai dėmesio skiriama jo skleidžiamam garsui, o ne faktui, kad jis neturi propelerių.
kionig 2014-03-07 10:58
Buvo prieš porą metų rašyta ir anokia čia naujiena. Matyt, kažkokia kita kompanija vėl bando prastumti tą patį daiktą. Pasieškok T.lt straipsnių, nes buvo tai tikrai.
amas 2014-03-07 11:24
kad nuotraukose ne džiovintuvai
salemas5 2014-03-07 11:34
Jo jo. As topo centre prieš kelis metus mačiau tokio stiliaus ventiliatorių
zamzungas 2014-03-07 14:45
Jei ką pasidomėkit, kas yra Dyson kompanja, ir suprasit, kad pletkais jie nesišvaisto. Trumpai sakant jie yra buitinės technikos susijusios su oro putimu (džiovintuvų, dulkių siurblių ir pan.) ekspertai.
amas 2014-03-07 16:27
bet nuotraukose tikrai ne plaukų džiovintuvai
kionig 2014-03-07 17:00
Ne pletkai, o marketingas po 5 metų perkvalifikavus iš bemenčio ventiliatoriaus į plaukų džiovintuvą http://www.technologijos.lt/n/technolog ... eo?l=2&p=1
pufixas 2014-03-07 17:38
WOW "Naujiena" Pries kiek metu jau sita maciau.
jordanbn2 2014-03-07 22:30
Cia kazkoki nepilnameti idarbino "www.technologijos.lt" straipsniu rasymui. jau kuris laikas matau kad straipsniai vaikiskai suredaguoti, net graudu darosi skaitant. Svarbiausia girdi kad nezyzia, va. Kas cia, tinklalapis blondinems ar vaikams iki 12 metu?? Rasyk kokia technologija naudojama, kaip,kokiu budu pasiektas sis efffektas!
kionig 2014-03-07 23:29
Prikąsk liežuvį susireikšminęs pilnameti, kuris nesugeba pasigooglinti ir pasidomėti pats. Ar problemos su pilkosiomis ląstelėmis? Kai pats pasidomėsi ir pasigooglinsi, tada galėsi atsisakyti savo "pilnametiškos" argumentacijos. Iš kur imtas straipsnis yra duotas šaltinis apačioje. Jame yra kažkoks video. Pasižiūrėk jeigu neužteks protelio pasigooglinti.
1hitkillhack 2014-03-08 03:33
Neskaitant kultūros stokos, komentaras geras... ši svetainė rašo straipsnius apie kažkokius gandus, apie kuriuos turi domėtis skaitytojas, ar rašo straipsnius, kurie aprašo technologijas, kurias būtent paaiškina straipsniuose...? Man kyla klausimas, kokia yra vertė straipsnio kuris duoda tik užuominas apie kažką... ar to negalima palyginti - kažką bobutė pasakė, o tu išsiaiškink, ar tai teisybė?... jeigu duodama detalesnė medžiaga po straipsniu ir autorius patingėjo ją iškapstyti? tai visi akmenys į jį...
kionig 2014-03-08 10:38
Straipsnis išverstas iš užsienio. Yra nuorada, nueik į jį ten rasi video, kuris viską paaiškina. Straipsnyje duota užuomina, apie vieną dalyką. Eik ir susirask užuot čia pilstęs iš tuščio į kiaurą. Ir neprisidenginėk tuo apgailėtinu "vartotojas visada teisus" argumentu - nori sužinoti, susirask ir pranešk kitiems bambekliams, kurie tingi pajudinti savo pirštus. Vietoj tokio komentaro galėjai pats pasidomėti, kas nebūtų užtraukę nė minutės.. Bet ne, geriau rašyti piktus komentarus ir aiškinti kokie visi blogi ir tinginiai. Tipiniai lietuviai
1hitkillhack 2014-03-08 10:53
Tiesiog išdėsčiau mintį... negalvojau nieko pikto kai rašiau. Pasidomėjau, po sekundės kai perskaičiau straipsnį ir esmė čia netingėjime, blogume, ar piktume... Ir man atrodo, kad tavo komentaras piktesnis nei mano...
jonas112 2014-03-08 11:00
Na, tipini lietuvi, viskas tau visad blogai.. Tai jei teužtrunka pusė minutės pagooglinti, tai kodėl, po galais rašant straipsnius tos pusės minutės nesugaišta ir neparašo normalaus straipsnio? Matau vadovaujies taisykle geriausia gynyba - puolimas. Išvis, jei čia straipsniai tokie skiedalai, tai neapsimoka rašyt jų, tereikia antraštę parašyt, o skaitytojas jau pats susiras.
kionig 2014-03-08 11:10
Čia esmė - begalinis išpindėjimas. Kad kas tik bedaroma vis tiek bus blogai, padarysi vienaip - neįtiks, padarysi kitaip - vėl blogai.. Ir po to sofistikuoja kaip ale didžiausiai egzpertai, suaugėliai.. Apsiverkė kaip mažas vaikas, kad veikimo principas neparašytas
jonas112 2014-03-08 11:24
Su "skaitytojai patys susiras" buvo ironija Seniau aš perskaitydavau beveik visus straipsnius kiek jų čia atsirasdavo, nes buvo kokybiški ir apie technologijas. Vėliau pradėjo atsirasti po vieną kitą delfio lygio straipsnį, visiškai nesusijųsi su technologijos. Žinoma, visad buvo pritempinėjama: čia ne vien apie technologijas rašom, apie viską ir pan.. Skamba gal ir beveik teisingai, bet visi supranta, kad tik dėl populiarumo taip daroma. O, kad matytum jog straipsnis ne visai koks tai nebūtina būt ekspertu, ar tu sakai, kad šitas puslapis ir visi straipsniai skirti tik ekspertams?
kionig 2014-03-08 12:19
Aš kai kuriems nesiūlyčiau per daug aukštai nosies kelti būnant tik skaitytoju, o atsisėsti ir į rašytojo poziciją bei išbandyti savo jėgas ir duoti viešam teismui. Ir turbūt patys pamatytų kaip jiems yra labai malonu, kai ant jų pila srutas, žemina ir kitaip neadekvačiai vertina. Taigi ir sakau, kodėl gi su tokiais jų būdais ir nepabendravus? Nes atrodo, kad kur augo ir užaugo tokioje šeimoje ar gatvėje yra priimtinas bendravimo būdas a.k.a "nuomonės" išsakymas.
Arns 2014-03-08 13:15
kionig, nesiteisink, visi žinom jog lengviau perpublikuot kreivą delfi "straipsnį", nei pasinaudojant juo, paruošt naujieną iki galo, kad perskaitęs kažką sužinotumei. Būtent todėl dabartiniame portale, daugiau straipsnių per dieną pasikeičia nei senajame per savaitę, bet visi pastebi, kad kokybė kritusi. Ir jei seniau galėdavai mesti nuorodą į technologijas, ir normaliose diskusijos jau tai buvo argumentas, dabar net pats siūlai, šio pagrindu ieškotis papildomos informacijos, ar net originalo kalbos straipsnio, kuriame parašyta daugiau nei išverstiname. Kodėl bulvaras patrauklesnis? 1) antraštė paruošta rimčiau nei moksliniuose, tad dauguma paspaudę tikisi kad čia kažką ras 2) deja, bet mokslas suvokiamas gana siaurai, tad jei jau dedat mokslinį straipsnį, tai susirandat negailėdami, patį sunkiausią, patį siauriausios srities ir dar patį nereikalingiausią http://www.technologijos.lt/n/mokslas/b ... 69&l=2&p=1 http://www.technologijos.lt/n/mokslas/b ... 60&l=2&p=1 http://www.technologijos.lt/n/mokslas/z ... ai?l=2&p=1 Kitaip sakant, nes tuo besispecializuojančiuose leidiniuose, jie nebūtu skaitomiausi. Nežinau ką jūs patys rašot, bet pasakyčiau jog labai mažai, o ir likusieji pakankamai prasti. Na nebent youtube filmukų dėjimas, ar ieškojimas absurdiškiausių apple koncepcijų, skaitomas labai aukštu lygiu.
kionig 2014-03-08 14:06
, eilinį sykį, metai iš metų, diena iš dienos, tas per tą patį, pavirkavimai kaip čia kokybė kritusi ir tebekrenta. Vemt verčia tokie komentarai. Lyg tais nebūtų gyvenime apie ką nors daugiau šnekėti ar diskutuoti. Kas tie visi? Visi kurie komentuoja? O atleiskite, iš kur toks susireikšminimas kai be tavęs yra dar vienas kitas tūkstantis skaitytojų, kurie nekomentuoja, o tik skaito. Ir tu dabar papusk prieš vėją, kad jie neskaito sudėtingų straipsnių, nesidomi mokslu giliai. Dėl bulvaro patrauklumo. Tie, kurie vadovaujasi vien antraštėmis yra trumparegiai. Iš antraštės ne visada ir ne visais atvejais nuspręsi apie straipsnį ir jo kokybę. Ištraukei pačius geriausius straipsnius, o dar aiškini, kad jie nereikalingiausi. Jie nėra siauri, tai tik tavo subjektyvus vertinimas. Galima būtų prikaišioti, kad nesinaudoji "think out of the box" mąstymu. Kad sudėtingi tai taip, bet kuo dabar tas sudėtingumas užkliuvo? Ar tai reiškia, kad negalima jau skaityti ir nieko sužinoti ir perskaičius sudėtingą straipsnį? Kažkur čia man galai nesueina; Per lengvas straipsnis - blogai, vidutinis - gali būti ir geriau, sudėtingas - vėlgi blogai. Kuo tu išvis tada minti? Delfiu? Delfi komentarais? Aš ir nežinau nei kas rašo, nei kas sprendžia apie ką rašyti ir kas sprendžia ką talpinti. Dėl to prastumo.. Ir vėl blemba.. Nuo kada prasidėjo šios diskusijos apie kokybę, dar nei vienas napa(si)siūlė stebuklingų būdų pakelti straipsnių kokybę ir jų skaitomumą arba jog patys mėgintų pakelti lygį ir už tai gautų atlyginimą. O jei žinai tokių būdų, kuriuos būtų įmanoma įgyvendinti, tada siūlyk adminams. Nes man jau pabodo tas durniaus voliojimas su ta kokybe ir aiškinimu kaip čia viskas mat delfiška. Plzz negyvenk rožinėmis iliuzijomis, o viską galima paaiškinti paprastu dėsniu: yra paklausa, bus ir pasiūla. Jei būtų paklausa rimtų straipsnių kaip bulvaro, tada būtų atvirkščiai, bet manau, kad visiem puikiai suprantama, kad tai yra utopija.
dzo 2014-03-08 14:30
Vietoj to kad pilstytum is tuscio I kiaura taip bandydamas pakelt saito kokybe, geriau straipsni parasytum. Manau sudejus tavo savaites komentarus is cia iseitu geras tuzinas geru straipsniu. Ir dar kai kitakart vartotojui sakysi "nueik ten ir susirask" nepamirsk prideti " ir nebegryzk cia " - po geru metu galesi ramiai miegot zinodamas kad niekas tavo forume neberaso.