Neplanuotas Apple rūpestis: kaip atsikratyti naujais iPhone 5C?  (0)

Apple ne kartą buvo pripažinusi, kad plastmasiniai iPhone 5C perkami ne taip gerai, kaip norėtų pats gamintojas. Tačiau kokia situacija iš tikrųjų?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau kompanija parduodavo praktiškai kiekvieną pagamintą išmanųjį telefoną (ir tai toliau tiesa, jei kalbėtume apie iPhone 5S), tačiau, anot gandų, dabar sandėliuose susikaupė apie 3 mln. neparduotų iPhone 5C.

Apple sprendimas iš pradžių buvo gana suprantamas: anksčiau kompanija palikdavo buvusį modelį rinkoje, kai išleisdavo naują. Jei palygintumėte pagal tolesnėse nuorodose pateikiamas technines charakteristikas ir lietuviškas kainas, matytume, jog išmanusis telefonas iPhone 5C, iš esmės, praktiškai nesiskiria nuo iPhone 5, tačiau gavo įvairių spalvų plastmasinį korpusą ir yra truputį pigesnis.

Panašu, jog planas, kad žmonėms patiks ryškūs spalvoti sprendimai, akivaizdžiai žlugo. Apple produktų vartotojai nori aliuminio korpuso, o nedidelis kainos skirtumas jų nejaudina. Aišku, būtų visai kitas reikalas, jei iPhone 5C iš tikrųjų būtų tapęs tuo „pigiuoju iPhone“, kurio tikėjosi tiek analitikai, tiek ir vartotojai.

Taivaniečių puslapis DigiTimes praneša, kad 2 mln. iPhone 5C yra gamyklose, kurios gamina šį išmanųjį telefoną, ir dar 1 mln. – mobiliojo ryšio operatorių rankose, kurie bando visais būdais jais atsikratyti.

Kas nutiks su neparduotais iPhone 5C, kai pagaliau pasirodys iPhone 6 (arba modeliai, kadangi sklando gandai apie kelis Apple išmaniųjų telefonų variantus)? Visai logiška manyti, kad Apple iš tikrųjų bus priversta smarkiai sumažinti kainą, kad likučiai būtų išparduoti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: