Pigiai ir greitai: kaip padidinti „Wi-Fi“ ryšio aprėptį (Video)  (30)

Jei belaidžio ryšio maršrutizatoriaus signalai kai kuriose namų ar biuro vietose yra aiškiai per silpni, sustiprinti juos galima primityviu ir pigiu, tačiau neretai visai efektyviu būdu. Jums reikės tik žirklių, tuščios gėrimų skardinės, lipnios juostos ir kelių minučių laiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame vaizdo siužete pateikta visa savadarbės papildomos „Wi-Fi“ antenos gamybos instrukcija: skardinę reikia gerai išplauti, išdžiovinti, iškirpti ir lipnia juosta pritvirtinti ant „Wi-Fi“ maršrutizatoriaus antenos.

Toks priedas estetikos požiūriu atrodo kraupokai, bet jei ryšys akivaizdžiai pagerėjo be jokių papildomų „Wi-Fi“ signalų stiprintuvų ar maršrutizatoriaus laikymo vietos kaitaliojimo ir programinės įrangos atnaujinimų paieškų, galbūt kai kam pastangos pasirodys vertos rezultato.

)

Žinoma, garantuoti gero, patikimo ir ilgalaikio rezultato tokiomis priemonėmis neįmanoma, tad jei neturite laiko ar noro eksperimentams, o „Wi-Fi“ ryšys yra problematiškas, tuomet tikrai vertėtų įsigyti arba gamyklinę išorinę „Wi-Fi“ anteną, arba „Wi-Fi“ ryšio stiprintuvą - kaip matyti iš šiose nuorodose pateiktų produktų ir Lietuvoje pasirinkimo asortimentas yra platus. Tiesa, nors kainos ir įkandamos, bet brangesnės už paprastą skardinę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(94)
(16)
(63)

Komentarai (30)