Ateities technologijos: JAV bendrovė rado būdą elektros energiją perduoti be laidų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2014-03-19 09:37
Gal klystu as, bet ar Nikolas Tesla nebuvo kazko panasaus sukures?
gytis13 2014-03-19 10:06
Teslos laikais nebuvo mobilkių, tad nereikėjo nieko įkraudinėt ir didieji išradimai buvo užmiršti. O lemputė ir prie laidų prijungta žiba
Sigitas.lk 2014-03-19 10:24
Tikiuosi bent jau pats supratai ka norejai tuo pasakyt Prie ko cia tos mobilkes..
O_O 2014-03-19 10:42
Žmogus norėjo pasakyti, kad jei Nikolia būtų turėjęs mobilką, kuria būtų sugalvojęs kaip krauti per atstumą, tą technologiją būtų vystęs ir turėtume ją šiandien.
Mbucks12 2014-03-19 10:59
Tą patį norėjau pasakyt. Čia praeities technologijos
Aquarius 2014-03-19 11:02
Taiklus pastebėjimas. Nikola Tesla savo laiku tai jau buvo pakartojęs, tik jo idėjų nerealizavo, nes nežinojo kaip viską apmokestinti. Beje jis utilizavo natūralią gamtoje esančią energiją, o ne dirbtinę kaip šiuo atveju. Ją vadina įvairiais vardais: eteris, laukas, zero point energy, free energy, bioenergy, vaakumo energija, kosmoso energija, statine energija, (nežinau kaip dėl šumeno rezonanso?) ir kt. Kaip ir Tesla, taip ir Thomas Henry Moray rado būdą kaip ta nemokama energija pasinaudoti. Patyrinėkite youtube, rasite labai daug įdomios dokumentikos. O visus patentus rasite google. Aš asmeniškai esu prieš šituos bevielius pakrovimus ir dirbtinio magnetinio lauko utilizavimus. Kaip ir prieš telefono ir interneto ryšio stotis. Jos skleidžia žalingą elektromagnetinį lauką 24/7. Nusipirkite EML detektorių ir išsitirkite savo namus, o ypač miegamajį. Elektromagnetinė tarša tik didės, jei męs tai palaikysime. Vardan patogaus gyvenimo būdo aukoti sveikatą neprotinga. Save galite apsaugoti nuo šių EML laukų. Miegant išjunkite visus kambario el. Prietaisus. Naudokitės interneto kabeliu. Laidžiu tinklu galite įžeminti namo sienų paviršių iš tos pusės kur randasi telefono arba interneto bokštas. Taip pat galite miegoti įžemindami save patį. Amerikoje populiarėja Bare foot judėjimas, kuris skatina žmones mažinti EML taršą ir save apsaugoti įvairiais įžeminimo produktais. Tokiais kaip įžeminantis lovos užtiesalas, miegmaišis arba laidi avalynė. Reikia nepamiršti, jog visą naudą galima gauti ir nemokamai - vasarą vaikštant basomis. Žinoma akropolis tam ne kokia vieta, sodas, namo kiemelis, paplūdimys ir kt. Tam tinka labiau. Atlikite tyrinėjimus patys. Earthing, grounding, bare foot. Apie kūno įžeminimą žmonės kalba labai teigiamai. Sako, kad įžeminant save galima sustabdyti uždegiminius procesus, užmigti tampa lengviau ir miegama gilesniu miegu, gydo nemigą, sveikata pasidaro stipresnė ir t.t. patyrinėkit visa tai... Jei abejojate EML neigiama įtaka, atlikite eksperimentą su galingu kondicionieriumi. Įjunkite jį visu galingumu ir kurį laiką šalia jo pabūkite. Neabejoju greitai pajusite silpnumą ir galvos skausmą. Kalbu iš patirties. Arba persikraustykite gyventi šalia telefono ir interneto ryšio stoties. Sėkmės
punktyras 2014-03-19 11:28
Kondicionierius džiovina orą ir jo neatšviežina, ir jame daugiau anglies dvideginio, kas gali sukelti ir silpnumą ir galvos skausmą.
Aquarius 2014-03-19 12:07
Sutinku, kad mano, o tiek ir Jūsų prielaidos yra nieko vertos be išsamių tyrimų rezultatų. Todėl lygiai taip pat galima iškelti hipotezę, kad tai karštas/šaltas kondicionieriaus oras svaigina ir verčia galvą įsiskaudėti.
Tasto 2014-03-19 12:20
Kuo jum uzkliuvo tas kondicionierius zmogus pateike paprasta pavyzdi net jei ir ne pati geriausia jo teiginiuose manau yra tiesos.
immortallt 2014-03-19 12:29
Jei žalą daro wifi signalas ar GSM bokštų signalas, kur iš esmės eina mA skaičiuojama galia, tai taksistų ir fūristų darbas būtų priskirtas prie ypač pavojingų ir jie išmirtų per keletą metų. AUkštos įtampos elektros pastotėse, kur nuo sukuriamų elektromagnetinių laukų įsielektrina viskas labai stipriai, tiek, kad statinis krūvis be spec aprangos kerta kiaurai batus su kiekvienu žingsniu.
fraktalas 2014-03-19 12:59
Taksistu ir furistu radijo bangu daznis zenkliai mazesnis.. Kuo daznis mazesnis tuo jis maziau kenkia nes bangos ilgis dideja (didesne tikimybe kad banga tave apeis). Uztat ir antenos yra metrines, o ne 15cm kaip wi-fi atveju.
Unikali durnaropė 2014-03-19 13:11
Iš jūsų žinutės susidaro įspūdis, kad jūs esate vampyras, kuris iškišęs nosį dienos švieson, akimirksniu užsiliepsnoja.
immortallt 2014-03-19 13:22
Kieno pasekmės yra blogesnės? Jei mašina riedėdama 1km/h greičiu atsitrenks į tave ar akmenukas išsviestas 1,000km/h greičiu? Durnaropė irgi teisingai pastebėjo, saulės skleidžiama spinduliuotė daug intensyvesnė ir pavojingesnė sveikatai, dėl pernešamo energijos kiekio.
LG0012 2014-03-19 13:43
Bendrovė jau pademonstravo, kad gali nešiojamuosius kompiuterius ar telefonus pridedant rezonatoriaus rites prie baterijų.
gytis13 2014-03-19 15:18
Jeigu visi tiek daug žino apie Teslą, tai pasiskaitę internete pakartokit jo darbus, publikuokit rezultatus ir žmonija bus jums amžinai dėkinga. O tai Tesla padarė tą, tesla padarė aną, kažkas kažką matė, kažkas girdėjo, po to visi pamiršo išsigandę kad per gerą daiktą atrado, dabar verkia po 100 metų kad kuro kainos kyla, Tesla būtų išgelbėjęs
Aquarius 2014-03-19 15:19
Mane jau senai kamuoja visi išsikišę ir besipainiojantys laidai, todėl sutinku, kad aprašyta technologija tikrai man suteiktų labai didelį patogumą. Taip kaip suteikia bevielė pelė arba bevielės ausinės. Reikia prisiminti, kad lazda visuomet turi du galus. Tad kaip viskas yra iš tikrųjų? Vėliau įkelsiu porą informacijos šaltinių, dabar neturiu galimybių, tad sekite šią skiltį. Basų kojų judėjimui priklausantys žmonės teigia, kad žmogus apsaugotas nuo pavojingos saulės, o taip pat ir kitų EM bangų šaltinių, kuomet jis yra plikomis kojomis susijungęs su žeme t.y. įžemintas. Blogai yra kuomet žmogus praranda kontaktą su žeme. Gerai pagalvokite, kada paskutinį kartą basomis kojomis lietėte žemę. Net ir šiltą vasarą vaikštome su avalyne, kuri mus izoliuoja, namai ir lovos tai daro ne ką prasčiau. Laisvieji radikalai turi teigiamą krūvį, o žemė turi galybę neigiamų elektronų, kurie tuos radikalus nukenksmina. Žmogus yra elektrinė būtybė. Mintys ir raumenų judesiai yra elektrinės prigimties, tokiu būdu žmogus aplink save sukuria nuosavą elektromagnetinį lauką. Skamba neįtikimai, tačiau tokie jų argumentai. Pasidomėkite apie tai išsamiau...
Unikali durnaropė 2014-03-19 15:36
Čia tiems, kurie verkšlena dėl elektromagnetinės spinduliuotės: http://www.orfejas.lt/produktai/infrara ... cgodxrAA7Q Kokia jūsų nuomonė apie tokią įrangą? .
perihellis 2014-03-19 16:33
neatidžiai skaičiau tekstą, o antrą kartą skaityti tingisi, ne paprasčiausią transformatorių ji apibūdino? ps. telefonai jau senokai gali krautis be laidų..Tik kad po kambarį negalima nešiotis, deja edit: infraraudonųjų spindulių pirtelėj nesenai apsilankiau, puikus reikalas truputį apgaulinga vėsuma būna viduje
immortallt 2014-03-19 16:44
Aquarius, tada aš labai gerai savo laisvuosius radikalus per radiatorių atiduodu, ant kurio dabar susikėlęs kojas esu. Turbūt būsiu nemirtingas, nes laidumas daug didesnis nei žemės. Bevielė elektra gražu ir būtų labai patogu. Technologija ne tik Teslos vystyta ir atkartota. Vien dabar dirbančių prie to įmonių bent dešimtys, įvairiais kampais. Problema efektyvumas. Jei per visą kambarį paduodi - tai dideli nuostoliai. Jei nuostoliai maži, tai įrenginys turi būti padėtas ant padėkliuko ir tas visas "bevielis" lieka tik nėra laido iki įrenginio kurį krauni.
Atk 2014-03-19 18:16
https://www.youtube.com/watch?v=nONsRmhgoDY čia be laidų ir be energijos.