Suskaičiavo, kiek kainuotų gyvenimas be rusiškų dujų – kaina neįtikėtina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2014-03-31 20:06
Dar yra klausimų, kam reikalingas SGD?
bahuriux 2014-03-31 21:36
Yra klausimas kodel pries 10 metu dar nebuvo pastatytos el jungtys, ir sgd terminalas. Ir dar kuo skubiau verslininkai ir valstybe tegu investuoja i vejo jegaines. "Briuselyje įsikūrusios tyrimų grupės „Bruegel“ skaičiavimu, norėdama pakeisti rusiškas dujas SGD, norvegiškomis dujomis ir anglimi, ES turėtų mokėti 50 proc. daugiau." Manau kad tokia kaina visai priimtina nuvaryti i bankrota agresoriu. Beto tegu neuzdarineja atominiu kuriu dar nereikejo uzdaryti palei projekta. Ir vejo turbinu tegu stato dar maziausiai 5 kartus tiek kiek ju yra. Ir bus visiems nuo to tik geriau isskyrus putka. Siaip ne rusai turi grasinti, kad uzsuks dujas ar elektra, o ES turi visikai "uzsisukti" kranelius rytinej pusej. Ir ne rusai turi riboti maisto importa, o ES turi nebeparduoti jiems maisto. Ir ta reikia daryti jau siandien, ne rytoj, ne poryt.
immortallt 2014-03-31 21:48
bahuriux, parduoti rusams galima, pirkti nereikia Taip geriausiai grįži. Ir uždrausti importuoti negerai, geriau uždedi 50% importą. Kodėl nebuvo? Politinės valios nebuvo. Dar AMB padovanojo LD, greičiausiai pats 200mln į sąskaitą gavo.
Arns 2014-03-31 21:59
immortallt, PPO nesąmonių tokių neleis. O ir verslas nėra suinteresuotas nieko neparduoti. Užkelk kainas ir tau bankrotas. Jau dabar, didelė dalis didžiųjų pasaulinių korporacijų ne veža į Rusiją, Braziliją ir pan. prekes, o stengiasi įsikurti ir vietoje gaminti, būtent dėl jau esamų muitų (kuriuos beje taikė rusai, gindami vietos verslą). Tad tavo pasaka graži kaip visada, iki reikia pradėti dėstyti argumentus. Na bet tu jų niekados neturi
immortallt 2014-03-31 22:26
Rusija nepriklauso PPO normaliai.
vanduo4 2014-04-01 04:46
- Manau tu neteisus: 1. Nepraduodami produktu vakarai, tuo paciu ir neimportuotu savo kulturos, naujoviu ir kt. y Rusija. O butent tokiais keliais rusijos zmones supazindinami su isoriniu pasauliu. Leisk jiems visiskai izoliuotis, tai greitai susikurs Ideologiniu "islamistu" valstybe, su kuria susitvarkyti bus galim tik karine intervencija (Irakas ir Afganistanas + Siaures Afrika); 2. Rinkdamiesi kam parduoti, o kam ne - stabdysime ekonominy progresa regione, o to niekam nereikia. Rusija per daug didele, kad butu galima ignoruoti gaunamas pajamas. Spaudima galima padaryti ir kitokiais budais (JAV susitare su Arabais del naftos kainu mazinimo), o priklausomybes atsisakyti palaipsniui. Jau dabar tas palaipsniui vyksta. Manau, kad pastarieji yvykiai tik paspartins pokycius. 3. rusai negaudami produktu is uzsienio, viska pradetu gaminti patys ir laikui begant taptu gamybiskai galinga valstybe. Deja dabar jiems gamyba yra maziau pelninga (lyginant su gamtos istekliu pelnu), todel niekas nesirupina investicijomis y sia srity; - Taip, kad Rusija - tai uzdelsto veikimo bomba. Kai Vakaru valstybes suras pigesniu energijos saltiniu nei Rusijos gamtos istekliai, Rusija neteks pagrindinio maitinimo saltinio. Ydomu ar ji sugebes atsilaikyti? - Siuo poziuriu, manau didesne problema bus Kinija ir jos komunizmas. Bet tai ateities klausimas. - Ydomu butu sukirsti kas primiaus kris: Kinija ar Rusija?
immortallt 2014-04-01 10:52
Kinija, priešingai nei Rusija, turi galingą ekonomiką.