Kelių gaideliui atsirūgo bandymas greitkelyje auklėti slaptą policijos ekipažą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

assa 2014-04-08 20:33
na man paciam yra buve, kuomet vaziavau tam paciam kely ~120, ir lygiai taip pat lenkdamas fura, nepaskubejau, ir teko ponui su x6 stabdyt(nes leke koki 160 turbut), nors tikrai ne pries nosi uzkisau, ir butu uzteke is toliau paprasciausiai gaza atleist: tai ne tai kad ant stabdziu kirto, bet praktiskai nuo kelio nustumt bande( nebaiges mano auto lenkimo ale gryzinejo i pirma juosta, t.y. man i sona) bei aplenkes sustabde praktiskai iki kokiu 70 km/h. Tad speju cia kai kurie vairuotojai tokia aplinkiniu vairuotoju nepagarba, kaip momentinis nepasitraukimas is kelio, priima kaip apmenini izeidima, ir pasikesinima i ju autoriteta, uztai taip ir reaguoja...
Xdmin 2014-04-08 21:27
Na gerai kad bent su pistoletais dar nemojuoja, kaip Rusijoj. O jei toki veikeja su registratorium pagauni, tai kas gauna bauda? Masinos nr yra, o kas vairuoja tai juk neaisku
mental1ty 2014-04-08 21:32
Jei mašinos savininkas neįrodo, kad vairavo kažkas kitas, o ne jis, tai baudą gaus savininkas.
aurimokas 2014-04-08 22:03
Reikia tikrai grąžint baudos balų sistemą. Ir viršijus limitą iškart vietoj automobilį ant tralo ir sekančią dieną aukcione parduot, o pinigus į biudžetą.
immortallt 2014-04-08 22:23
Didžiausia problema yra girti, girti be teisių ir tiesiog be teisių. Pirmąkart pagautas girtas - atimi teises minimum 2 metams, automobilis aukcione įkeliamas kitą dieną. Pagauni be teisių ir girtą - atimi automobilį, teisių netenka iki gyvenimo galo, skiri dar 100,000 baudos išieškant bei kalėjimo 10 metų. Be teisių ir buvo atimtos už vairavimą išgėrus - atimi automobilį ir 10 metų teises. Jei jau išėjus iš kalėjimo vėl sugalvoji sėsti už vairo - iki gyvos galvos sodini už pakartotinį pavojų aplinkiniams sukėlimą. Tokius mandruolius irgi reiktų deramai pamokyti, o tai sukelia avarines situacijas, kuriose ir žmonės gali žūti.
bala 2014-04-09 00:30
vo, dar vienas, kur už kiekvieną nusižengimą siūlo galvą kirsti.
Arthuras 2014-04-09 00:59
Su girtuokliavimu, tai reikėtų nuspręst apie mūsų norimą kryptį - ar darome ribą 0,8 ir iškart viršijus dedam didelę baudą, atimam teises ir automobilį, ar ribą darome 0,00 ir švelnesnes baudas. Didelės baudos, kaip ir mirties bausmė - problemos nesprendžia, deja.
Simplicity 2014-04-09 09:07
Alkoholizmo problemą sprendžia ne baudos, o laisvės apribojimo bausmės, viešumas ir turto konfiskacija.
bala 2014-04-09 09:44
Ir trečias atsirado. Alkoholizmo visas problemas akimirksniu išsprendžia galvos nukirsdinimas. Ironizuoju, tačiau įdomu, kaip alkoholizmą mažina ("sprendžia") turto konfiskavimas?
Simplicity 2014-04-09 09:58
Ech... Kaip kokiam vaikų darželyje. Straipsnis apie kelių pažeidėjus, cituojama žinutė— apie vairavimą išgėrus. Suaugęs žmogus turėtų suprasti, kad po „turto konfiskacija“ slepiasi ne butas, namas, žemės sklypas, o transporto priemonė; po žodžiais „alkoholizmo problema“— girtas vairavimas. p.s. Žinant, kad transporto priemonę galima lengvai prarasti, gali netyčia ir prašviesėjimas į galvą ateiti, kad reikia mažiau gerti ir pradėti kažką su gyvenimu daryti.
obuglas 2014-04-09 11:29
Ar tikrai? Kiek žinau savininkas gauna baudą ne už nusižengimą, o už vairuotojo slėpimą kažkaip panašiai traktuojama.
immortallt 2014-04-09 11:35
Savininkas kaltas, jei duoda transporto priemonę vairuoti girtam ir nėra ko dalinti mašinos tiems, kuriais nepasitiki. Galvos kirtimas už smulkmę? Na nežinau, užmušti žmonės čia smulkmė? Neturi būti tolerancijos. Aišku, galima išskirti už girtumą iki 0.8 švelnesnės baudos, už didesnį itin griežtos, bet svarbiausia, realiai bausti tuos, kurie girti ir be teisių važinėja, nes turto ir pajamų jie neturi, kitaip sakant, nieko jiems nepadaro.
Kirtiklis 2014-04-09 12:11
O ne pastebėjai kad tokie kurie po kelis kartus teisit už nusižengimus kelyje ir giri pagauti už vairo ne karta ištaško kitus žmones? Va nesenai Utenoje taip įvyko. Dar įdomu ką siūlai daryti su tais kur girti laksto, pagauna bet turto neturi ir augina skola?
sub 2014-04-09 13:50
Šiuo atveju tai policijos pareigūnai teisūs. Bet daug kartų esu matęs ir pačiam tekę, kaip aplenkus TP važiuojančia pirma juosta neskubama grįžti į pirmają, o yra tokių, kurie apskritai nenutuokia, kad ęsant laisvai pirmai juostai - reikia rikiuotis. Man negėda prisipažinti, kad aš ne tik mirksiu šviesomis, o net ir signalą įjungiu kartais, kai koks žioplys važiuoja antra juosta, kai pirma laisva. Taip pat nemažai yra tokių, kurie nemoka kelyje pastovaus greičio palaikyti, tai vis aplenkia, tai vėl jį poto reikia lenkti. P.S. Jei policijos pareigūnai provokuoja, tai jie provokuoti privalo pagal KEt taisykles. Jei sustojo prie tuščios pėščiųjų perėjos ir stovi - tokiu atveju tik filmavimo kamera padės. Ir tokiu atveju jie turėtų avarinį įsijungti, nes sudaro kliųtį.
bala 2014-04-09 15:11
Tai tokiem 100tūkst. baudos ir 10m kalėjimo nepadės. Gal namų areštas ir geresnė kontrolė padėtų? Manau, kad problema ne vairavime, o gėrime, todėl veiksmingiau gali būti alkoholio pardavimo ribojimas ir "naminukės" varytojų gaudymas nei baudų didinimas.
Simplicity 2014-04-09 15:51
bala, o kodėl 10 metų kalėjimo nepadės? Padės ir net labai— potencialus žudikas bus izoliuotas nuo visuomenės. (Potencialus, nes pagautas girtas prie vairo.) Alkoholio pardavimą ir dabar sėkmingai riboja, todėl visi .
Kirtiklis 2014-04-09 17:27
Tu gali kiek nori gaudyti naminukes ar kiek nori griežtinti, bet jei veikėjas padėjas ir sau važinėjas girtas (juk legalaus gali nusipirkti ar bare prisigerti). Bet tokius pagavus ir patupdžius, nebevažinės toks. Tik reikia pirmam kartui palikti kaip yra dabar ar patobulinus kažką, bet va sekantį kartą pagavus - į belangę, nes jis jau baustas ir vėl iš naujo taip pat elgiasi ir tokiam dar viena bauda ar mašinos/laužo už kelis šimtus konfiskavimas nelabai padės.
bala 2014-04-09 18:43
Tai irgi klausimas, ar desėtka metų kaliūzėj žmogų "ištiesina"? Man rods, kad čia paskutinė vieta, kur reikėtų žmogų įgrūsti. Kaip rašė Arthuras, žiaurios bausmės neveikia. Be to, nenorėčiau gyventi policinėj valstybėj, kur už bet kokį prasižengimą gali gauti kalėjimo - čia jau būtų teroras, o ne bausmė nusikaltėliams (čia toks mano aproksimavimas, kur nuvestų įvairių bausmių griežtinimas).
DvD's 2014-04-09 19:07
Nei baudų didinimas, nei turto komfiskavimas realios naudos neduos jei pas žmogų "galvoi šūdas verda", kiek yra tokių atvėjų, kai gyrtas kelių gaidys avarijoie užmuša žmogų ir po to dingta iš įvykio vietos, pasirodo už kelių dienų su buriu advokatų užnugaryje, ir visi įstatymai bejėgiai ... Reiktų padaryt privaloma REALIA psichologo patikra prieš išduodant teises, nes kai aš pereidinėjau tą "komisiją" tai tik tesulaukiau klausimo "ar gerai šendien jaučiatęs ? " .... O kai prisimenu kai armijos medicininę apžiūrą praeidinėjau tai užteko į kelis testo klausimus (iš 300) nepagalvojus atsakyt, ir automatiškai patikra per naujo, su tiesioginiu bendravimu su psichologu... Koks skirtumas ką gauni į rankas ginklą ar teises ? Tiek vieną tiek kita mirtinas įrankis debilo rankose .....
immortallt 2014-04-09 20:03
Tai va būtent, jei šaudysi iš ginklo į minią, bet nepataikysi - sėsi į kalėjimą, vairuosi girtas, bet vis pasiseka nieko neužmušt, o bausmės už tai realios nėra.