Pasiektas naujas greičiausio Half-Life perėjimo rekordas (Video)  (14)

Ilgą laiką žaidžiantiems žmonėms ne paslaptis, kad seniau žaidimai buvo kuriami, retai naudojant fizikos ir logikos dėsnius, tačiau jiems visiškai netrukdydavo tapti gyvomis legendomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Varikliukas GoldSource, kurio pagrindu buvo sukurtas legendinis Half-Life, leido atlikti taip vadinamą šuoliavimą: herojus galėdavo daug kartų padidinti savo judėjimo per lygius greitį. Šią galimybę paveldėjo ir varikliukas Source, kurio pagrindu sukurtas Half-Life 2 ir jam skirtos modifikacijos.

Kultiniai žaidimai neretai pasižymi tuo, kad juos norisi žaisti vėl ir vėl, naudojant įvairias taktikas ir galimybes. Pavyzdžiui, Youtube vartotojas „quadrazid“ neseniai publikavo klipą, kuriame Half-Life pereinamas per 20 minučių ir 41 sekundę. Reikia atsižvelgti, kad normaliomis sąlygomis šis procesas užtrunka iki 20 valandų.

Daug kam gali pasirodyti, kad taip greitai pereiti žaidimą yra vieni niekai. Deja. Quadrazid aiškina, kad sparčiojo perėjimo planai gimė dar 2010 m., o prognozuojamas žaidimo laikas sudarė 27 minutes. Per tą laiką buvo rasta daugybė įdomių „gudrybių“ ir galimybių, o tai ir leido užbaigti žaidimą per 20 minučių ir 41 sekundę. Tai reiškia, kad ankstesnis rekordas pagerintas lygiai 9 minutėmis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (14)