Siaubo žanro žaidimas SOMA panardins į okeano gelmes (Video)  (0)

Frictional Games toliau publikuoja nestandartinius vaizdo klipus, kurie priklauso siaubo žanro projektui SOMA. Žaidimų Penumbra ir Amnesia autoriai neketina atsisakyti savo tradicijų – žaidėjai bus patalpinti į labai pavojingą pasaulį, kuriame teks apsieiti be jokių ginklų. Ir jei Amnesia džiugino tam tikrais fantastikos elementais, tai SOMA bus daug „žemiškesnė“, tikroviškesnė, nors ir su mokslinės fantastikos elementais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjai teigia, kad žaidimo veiksmo vieta buvo pasirinkta spontaniškai, tačiau jau ilgą laiką kūrėjai galvojo apie vandenynų gelmes, juo labiau, kad tokios vietos puikiai tinka gniuždančiai atmosferai sukurti – čia nėra saulės šviesos, o aplinka atrodo tikrai nedraugiška.

„Slėgio skirtumas tarp vandens paviršiaus ir bent jau 100 metrų gelmės yra visiškai pakankamas, kad žmogus pavirstų į beformę masę. Ką jau bekalbėti apie gelmes. Ir to neužtenka, jus sutiks gyvūnai, kurie atrodys tarsi iš kito pasaulio: gigantiški kalmarai, švytinčios žuvys ir būtybės, kurios iš karto ras būdų, kaip panaudoti savo dantis ir galingus žandikaulius“, – pasakojo Frictional Games įkūrėjas Thomas Grip.

Žaidimo SOMA debiutas rinkoje numatytas 2015 m., jis bus skirtas PC, taip pat Sony Playstation 4.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (0)