Lietuvą pasiekė išmanieji unitazai - galime pamiršti tualetinį popierių (Video)  (13)

„Geberit“ imonės techninis ir prekybos konsultantas Karolis Bacevičius praėjusią savaitę vykusioje statybų ir remonto parodoje „Resta“ pristatė ateities vonios kambarį, kuris turi net 6 inovacijas ir dėl jų tampa išmanus, taupantis vandenį bei panašus į spa. Kaip pagrindinę inovaciją pašnekovas įvardijo plaunančius unitazus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Visose Europos rinkose pagrindinės tendencijos – plaunantys unitazai. Tai yra WC puodas, kuris turi integruotą apiplovimo funkciją, kuri leistų pasinaudojus tualetu naudoti ne tualetinį popierių, o vandenį. Tai reiškia, kad kiekvieną kartą išėję iš tualeto, jaučiamės tarsi atsigaivinę dušu. Jaučiame maksimalios gaivos ir švaros pojūtį“, – naujovę pristatė K. Bacevičius.

„Geberit“ atliktos apklausos duomenimis, net 53 proc. asmenų labai svarbu turėti gerai įrengtą vonios kambarį, kai tuo tarpu automobilį rinktųsi tik 38 proc. apklaustųjų. Pašnekovas pabrėžė, kad vis dažniau žmonės nenori nieko liesti rankomis, ypač jei tai vieša patalpa. Specialisto teigimu, norima, kad viskas taptų automatizuota.

„Žmonės nenori spausti vandens nuleidimo mygtuko, nes prieš tai jį spaudė dar šimtas žmonių“, – sakė specialistas.

K. Bacevičius atskleidė, kad vieni asmenys, pamatę šį įrenginį pradeda juoktis, o kiti – labai susidomi.

„Didelė dalis žmonių pradeda juoktis. Jie atsitraukia nuo prietaiso, nes nesupranta, kas vyksta. Kita grupė, kuri daugiau keliauja po tolimas šalis kaip Japonija, Pietų Korėja, musulmonų šalys, jie yra matę panašius įrenginius. Todėl jie gali palyginti, ką yra matę, su tuo, ką mes pristatome.“

Apiplaunantys tualetai kainuoja nuo 2 iki 18 tūkst. Lt.

Visą laidos įrašą galite išgirsti čia.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Žinių Radijas
(19)
(0)
(10)

Komentarai (13)