Pasirodė Firefox 29 su visiškai perdaryta vartotojo sąsaja (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tommis 2014-05-02 02:18
Išjunk „aparatūrinį greitinimą (hardware acceleration)“, raidžių problema išsispręs.
ElniaRagis 2014-05-02 11:27
nesuveikė man ant stacionaraus, gal 29 versija ištaisys klaidą. O ant laptopo jau sukasi 29, išvados truputi pagreitėjo, bet stipriai suchromėjo, kol kas mažai to patogumo pereinant nuo seno prie naujo dizaino (su laiku priprast galima, bet ar tikrai to reikėjo?). Kažkoks keistas bandymas suviliot chrome'o gerbėjus paliekant už borto Lapės vartotojus.
viliusl 2014-05-02 11:57
IE6 geriausia naršykle. Va tos firefox, chrome, safari ar opera - vienos problemos, ant kiekvieno kampo žmonės skundžiasi, kad jiems pastoviai nulūžta arba dizainas nenormalus arba atminties per daug naudoja arba nepatinka koks mygtukas vienas, bet vistiek toliau naudojasi tom niekam tikusiom naršyklem. Va man su IE6 per paskutiniuosius 3 metus nė kart nebuvo nulūžusi, jei luzta tai del to kad puslapiai suprogramuoti blogai, taigi tai neuzsiskaito kaip nuluzimas. Beje nera painiavos su tabais - tera vienas, nepasiklysi, naudoja mazai atmintis.
Smėlis 2014-05-02 12:11
Tikiuosi čia buvo sarkazmas?..
slawcka 2014-05-02 14:30
na tau turbut one.lt atsidaryt uztenka. Juk turbut ir feisbukas lievas, ir smartphonais nesinaudoji, o ir tv be pultelio- kam ten tie pasimetantys pulteliai..
PrefixS 2014-05-02 14:56
Naudoju Firefox, nes veikia greitai ir nerodo kreivai puslapių kaip Chrome. Tai pat Chrome mėgsta lūžinėti ir labai nepatiko jog prikuria milijonus procesų. Naujas Firefox dizainas nėra toks ir naujas, jis seniai jau naudojamas Android versijoje. Viskas dabar patogu, skųstis nėra kuo.
viliusl 2014-05-02 15:25
visas komentaras sarkazmas. O siep tai ir chrome ir firefox tikrai geros narsykles. Tik tiek kad pirma labiau tinkama tiems, kas nori iskart gauti gera producta, o antra - tiems kas nori ta produkta susitvarkyti pagal savo norus, praktiskai be jokiu apibojimu. Gal ne idealios, yra keletas trukumu, bet bet keikiantis bent viena is ju arba nesupranta ka sako arba naudoja tik 1 narsykle. Imant kitas narsykles - jos tikrai atsilieka ir kokybe ir standartais. (opera gal isimtis cia butu) p.s. jei kam firefox luzineja (is tikro flash, o ne fireix) - pluginas flashblock (neblokuoja, o tik atjungia autoplay) praktiskai pasalina visus luzinejimus. O net ir nuluzus - yra restore session.
Atk 2014-05-02 18:27
Gal ir taip, bet vistiek labai mažai tos istorijos kur buvau. Tada aš atidarau history ir ieškau uždaryto puslapio. Su FF tai dar panašu daugiau reikia landžiot norint atidaryt uždarytą puslapį.