Ukraina aprūpina Rusijos armiją lėktuvnešiais, sraigtasparnių varikliais ir kita karine technika

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2014-05-15 18:37
Putinas jau nieko negali padaryti del krizes Ukrainoje. Tokia Rusijos agresija vercia rimtai pagalvoti Ukrainiecius apie savo sauguma: 1. Ukraina Rusijos sudetyje; 2. Ukraina ES ir NATO sudetyje. Ir cia negali buti jokiu jeigu. Jau dabar aisku, kad Rytines dalies y Rusijos sudety taip paprastai neatiduos. Ka gali padaryti Rusija, tai ta paty ka dare Kryme - yvesti armija, priesingu atveju Ukraina RUsijai yra prarasta sajungininke. Galimas pereinamasis laikotarpis - Ukraina tampa demokratine, o nenorint regione ekonomines katastrofos, toliau pletojama Rusijos ir Ukrainos karine prekyba, po truputy pakeiciant partnerius. Manau Rusija turetu atsitraukti, tokiu atveju niekas del Krymo nepriestaraus arba Rusija praras viska ir dar daugiau.
MindaugasV85 2014-05-15 19:34
Kas per politika... Kažkokios neįdomios žaidimo "taisyklės". Aš daryčiau kitaip: Ukraina supleškina savo ginklų fabriką iki pamatų, išmoka darbuotojams kompensacijas iš savo ar pasiskolintų lėšų, ir kuo greičiau uždaro tą savo kompaniją formaliai, sunaikina visą informaciją kokie žmonės dirbo fabrike. Va toks scenarijus man labiau patiktų: f**k war!
mykolas 2014-05-15 19:42
Rusija jau seniai nusipirkus rytinę Ukrainą, už dujinius įsiskolinimus. Ką tie vakarai ukrainiečiams gali duoti? Demokratiją? Iš vis vakarai dėję ant tos demokratijos, nes ne tik kad neparėmė referendumo Donbase, bet ir atsisakė siųsti stebėtojus (Nes žinojo, kad jo rezultatai bus palankūs Rusijai).
Kirtiklis 2014-05-15 21:49
Matei kaip vyko referendumas? Nepastebėjai farso? Patys Rusai ten nieko nesiuntė stebėti...
kestutisz 2014-05-15 22:09
Buvo analogiškas referendumas - http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pa ... -57-426237 kur trys klounai paskelbė referendumą dėl prisijungimo prie Kanados cirko. Stebėtojai tokiems "referendumams" nežinau kuom gali padėti. Ne demokratijose esmė šiuo atveju - esmė piniguose, be kurių dalybų nebūtų tas buvęs-prezidentas-dabar-vaiduoklis ir taip tiek ilgai išsilaikęs. Na tiesiog negali vogti iš visų, su kažkuom turi dalintis, dabar ir matosi kur dalijamasi buvo dosniausiai, kur nauja tvarka grasina sugadinti įprastas lesyklėles.
mykolas 2014-05-15 23:39
ne