Studentai privertė iOS programėles veikti Android aplinkoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2014-05-18 13:31
Emuliatorių yra daug ir visokių. Gal čia ir pirma toks emuliatorius Android sistemai kuris emuliuoja iOS bet pati idėja sena. Čia greičiau bus studentiška užduotis, nei naudojimui skirtas dalykas. Nes, iOS programas galima gauti tik iš Apple parduotuvės. O Apple greičiausiai nepardavinės tu programų kitiems įrenginiams. Todėl net ir turėdami ši emuliatorių nebus programėlių kurias butu galima naudoti.
raimism 2014-05-19 07:05
klysti. 1. prie Apple Store per unikalų telefono kodą (UDID) ir ten įdiegtą profilio informaciją yra pririšti tik ne "jailbreak"inti įrenginiai. Lietuviškai turbūt reikėtų sakyti yra "išlaisvinti" ir vis dar "Apple Store" nelaisvėje esantys įrenginiai. Taigi "išlaisvinti" įrenginiai programėles gali gauti ne vien iš Apple parduotuvės. 2. patys programėlių kūrėjai turi visus išeities kodus. Tą pačią programėlės versiją jie gali pardavinėti ne vien per Apple Store, bet ir per bet kokią kitą programėlių parduotuvę, kad ir per Getjar. Taip, kad programėlę gali gauti ir tiesiai iš jos kūrėjo. 3. .ipa failų yra pilnas internetas. pradedant torrent'ų puslapiais (pvz thepiratebay), baigiant kitais puslapiais. Yra klausimas dėl legalumo (mokamos / nomokamos), bet pati esmė - .ipa failų pasirinkimas internete didžiulis, juos galima gauti ne tik iš Apple Store
SmOgER 2014-05-19 19:48
Kai pradėjo rašyti apie spartos problemas, viskas kaip ir išaiškėjo. Didžioji dauguma tokių projektų taip ir lieka "amžinai perspektyvūs", nes įsišaknijusių nesuderinamumo/optimizacijos problemų neišspres maži programos atnaujinimai, čia jau ko gero pačio Android apribojimai, lyginant su iOS HW panaudojimu. O bet tačiau, pasižaidimui t.y. paprasčiausiom programėlėm kurios nesuvartoja resursų ir nereikalauja specialių teisių, šitas visas dalykas tikrai turėtų būti pravartus.
Shinigami 2014-05-20 06:30
1) Tai yra nelegalu pagal apple politika, todėl mažai kas tuo užsiima. Nes praras teise naudotis apple parduotuve? Todėl santikinai yra mažai tokių įrenginių. 2) Kadangi yra mažai įrenginių kurie gali instaliuoti iOS programėles ne iš apple parduotuvės. Mažai yra iOS programėlių kūrėjų kurie pardavinėtu ne apple parduotuvėje. Nes kam pardavinėti ne apple parduotuvėje, jei oficialiai niekas ten negali pirkti? O jei kas taip ir daro (pardavinėja iOS programėles), vadinasi jie nėra labai prisiriše prie apple ir pagamins savo programėlės kopija kitoms OS. 3) O tai jau dažniausiai visiškai nelegalu.