Čikagos dangoraižyje išsipildė turistų košmaras

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Stakta 2014-06-02 11:01
Tokioje situacijoje, manau ne vienas išsigąstu Tik nelabai supratau, sutrūkinėjo dugnas, tai prie ko daiktai kišenėje, gal reikėtu suprasti, kad į batus būna prilindę smulkiu akmenų?
Shinigami 2014-06-02 11:32
Paslepia aštrų daiktą kišenėje, jį išsitraukia iš kišenės ir ranka subraižo, įsideda aštrų daiktą atgal į kišenę ir išeina patenkintas, įsivaizduodamas, kad padarė labai kieta dalyką.
langas 2014-06-02 13:34
nu nebutinai taip sudetingai, juk ten ne tik stovi o ir atsiseda gal kai kurie atsigula, gal koki rakta buna kiseneje isideja kur prispaustas biski gal ibrezia, iskrenta stovint telefas su raktais irgi ikala ir t.t. visokiu budu nebutinai pitybisku gali buti
sigitas 2014-06-02 22:26
Stiklas vis dėlto tenai naudojamas grūdintas taigi taip lengvai suraktais ar kokiu peiliuku jo nesubraižysi. Tai nutnka dažniausiai įtėžus ant batų atsineštomis smiltimis ar žiedo akute, aišku jeigu ji ne stiklinė. o pažeistu paviršiumi grūdintas stiklas sutrunka labai greitai. o saugumo dėlei tokiose vietose naudojamas daugiasluoksnis tripleksas, t.y. stiklas, plėvelė, stiklas, pėvelė ir taip kokius 5 kartus jeigu pažeidi viršutinį ar apatinį lieka dar 4.